Schermafbeelding 2015-03-30 om 14.15.17
Het is weer feest in Beverwijk want op 11 en 12 april gaan we er weer voor dan vieren we feest, voor de meeste judoka’s zal dit op zondag vallen omdat de snelle jongens dan al weg zijn en we alle tijd hebben voor heerlijk relaxed met elkaar te babbelen en te brainstormen over de aanstaande Bingo want dat zal ook niet ver weg meer zijn.

Jullie hebben er weer voor gezorgd dat we met een flinke hoeveelheid spanning en kippenvel weer mooie momenten hebben meegemaakt. Wat zijn ouders en grootouders vaak blij zijn met wat wij voor hun kinderen kunnen doen, dat heb ik wel ervaren toen wij onze kleinste spruit mochten begroeten.
Uw felicitatie heeft ons min of meer overrompeld en we zijn er nog van onder de indruk. We hebben zelfs , uit Zuid Afrika, Australië en Zuid Amerika post gekregen, Ook wij zijn als trotse groot-ouders begaan en begrijpen nu nog beter wat er bij uw leeft. Je staat er niet altijd bij stil dat alle kinderen kwetsbaar kunnen zijn en over het algemeen groeien kinderen voorspoedig op, Daar zijn we bij mee, maar toch de kindjes die minder geluk hebben en niet vanzelf sprekend vanzelf met de stroom mee varen, daar zullen een zwak plekje voor blijven houden.

Dat even terzijde want ik wilde dit even kwijt;
Zoals gewoonlijk starten wij met het rondje wie er uit zichzelf met een busje mee wil naar Beverwijk.
Geef je snel op en hou er rekening mee dat de eerste pendelbus om 07:30 al gaat vertrekken van de Alphons Laudy school om op tijd de buitenlandse gasten op te vangen. Heb je vervoer of mag en met iemand meerijden dan is dat prima maar meld aan de chauffeurs. Piet Vitali (06 54394146) en of Ger Caspers (06-46707610) ook als je vervoer afspreekt van de sporthal terug .
We beginnen met het uitdelen van de gekleurde wedstrijdkaarten die je kan ophalen bij de coach we beschikken over 6 wedstrijd matten en op elke mat is een coach van BTR-judo aanwezig, Jim, David, Renske, Sharon, misschien ook Cristel en ik.

Tycho mag in geen geval gestoord worden om kleine zaken. Die kun je ook aan je eigen mat coach vragen.
We verwachten dat alle judoka’s hun trainingspak aantrekken.
Het programma ziet er als volgt uit:
09.00 uur ontvangst gasten als je er bent omkleden en in judopak (DENK AAN JE SLIPPERS) Dames een T-shirt aan en een gestreken judogi mee (in ieder geval een schoon judopak mee)
09.45 uur Opening door een bekende Nederlander
10.00 uur Krijgen alle judoka’s een tweetal wedstrijd clinics aangeboden door een bekende judoka.
De judoka’s blijven echter om hun eigen mat waar de clincs gegeven worden.
10.30 uur Start van de wedstrijden
13.00 uur Einde van de wedstrijden en de judoka’s kunnen hun lunchbox ophalen en met de Band mee swingen.
13.00 uur Award Judoka van het jaar 2015
13.15 uur Scheidrechter Awards
15.00 uur Prijs-uitreiking dat gebeurt centraal op de mat dus schoenen uit (iedereen)
15.45 uur afsluiting einde toernooi.

Het adres van de Walvis is:
Van Loenenweg 1 in Beverwijk
Telefoon nummers 06-290101248 / 06 23045890
Veel succes en plezier toe gewenst
Ben van der Eng

%d bloggers liken dit: