QH31 – Project Bucharest – Dag 1

Tycho “guitar” van der Werff in het vliegtuig. Zoom ook even in op de verbijsterde meneer, twee rijen verderop. Klik op de foto voor de hele galerij.

We zijn gearriveerd!

En voor de vijfde keer dit jaar staan we met een groep op Schiphol. Ditmaal is SNJF uitgenodigd om in Roemenië te komen helpen met het organiseren van een toernooi, seminars te geven, divisioning uit te voeren en alles dat bij een correct opgezet toernooi hoort.. en uiteindelijk ook deel te nemen met de judoka van SNJF/BeterJudo.

Vandaag zijn we met een groep van 22. Eigenlijk wat meer, maar vanwege een sterfgeval hebben een aantal deelnemers moeten afzeggen. KLM heeft ons weer strak en professioneel geholpen, wederom met dank aan de afdeling Groepsreizen. Voor de thuisblijvers: We zijn veilig aangekomen, met een bus naar het hotel gebracht en terwijl sommigen in het zwembad liggen worden er wat boodschappen gedaan voor de excursie van morgen. Vanavond wordt er op tijd gegeten want morgen moeten we al vroeg op: Om 0800 vertrekt onze bus!

En morgen..

We gaan ongeveer 250km rijden naar het plaatsje Bran, waar we Castelul Bran gaan bezoeken, een van de kastelen waar de middeleeuwse heerser Vlad Tepeš (beter bekend als Vlad Dracul en nóg beter bekend als Dracula) heeft gewoond.

Vlad Tepeš