Klik foto voor volledige galerij.
Foto’s (C) judoforholland.nl

Super trots op onze kanjers van Katastrof!!!!
Abigail Teunissen en maatje Daniel Luijters naar de finale en daar gewoon 6e worden TOP. Extra trots op Daniel die vandaag een echte man is geworden. Na je vooronde horen dat je opa op dat moment is overleden en dan met tranen in de ogen besluiten om toch de finale te draaien voor je opa en dan je beste kata tot dan toe laten zien getuigd karakter.
Dan mijn 2 dames Shannon Homburg en Renske Vloothuis die zich geweldig herpakten en OOK gewoon door gaan naar de finale en een uitstekende 5e plek behaalden in het Nage no kata en beter scorend als vorig jaar bij het katame no kata, super toppers zijn jullie.
Dan mijn maatje David Lefevere geweldig als Uke vandaag wat ons boven ons eigenlijke doel zelfs naar een 4e plek toe behaalden. Kanjer van een gozer ben je en heerlijk om mee te werken. Dan nog mijn dank aan iedereen die ons vandaag na onze eerste ronde nog wat belangrijke tips mee gaven. Ook door die tips gelijk toe te passen heeft voor deze hoge plaats gezorgd. Thanks lieve mensen en tot heeeeel snel.
(Tekst: Tycho van der Werff)

%d bloggers liken dit: