Sinterklaas bij BeterJudo

Sinterklaas bij BeterJudo
Klik op de foto voor de hele serie! (92 foto’s)

Het zijn moeilijke tijden, maar bij BeterJudo proberen we toch om de lessen zoveel mogelijk normaal te laten verlopen. Mogen we geen Sinterklaas vieren? Dan doen we het toch tijdens de les. Piet Wil is weken bezig geweest om voor iedereen een kadootje samen te stellen, en tegen het eind van de les worden die uitgedeeld. We hopen dat iedereen met een blij gezicht naar huis ging.

Waarom zijn sommige gezichten op de foto’s onherkenbaar gemaakt?
Sommige ouders willen niet dat hun kind herkenbaar op de foto gaat. Die wens respecteren we, maar als de foto op zichzelf een leuke foto is, dan zijn we genoodzaakt om het gezicht te blurren. Vandaar dat dat af en toe op de foto te zien is.

NIEUW: Vertaalservice op de BeterJudo website

NIEUW: Vertaalservice op de BeterJudo website


We krijgen steeds meer leden van buitenlandse afkomst. En we vinden dat het van belang is dat iedereen onze website goed kan lezen, zeker in deze onzekere tijden. Daarom hebben we aan de linkerkant van de site een Google Translate knop toegevoegd. Klik op de taalschakelaar en je kunt een enorme hoeveelheid talen kiezen. Het plaatje laat bijvoorbeeld onze site in Irish Gaelic zien.
Houd er rekening mee dat Google Translate niet perfect is.. neem dus bij onduidelijkheid contact op met een bestuurslid.

Waarom is er geen livestream in Amstelveen?

Waarom is er geen livestream in Amstelveen?

Goeie vraag, toch? Eigenlijk zouden we best wel een livestream ook in De Kegel willen opzetten. Maar er zijn twee redenen waarom dat niet kan: Allereerst is het licht in De Kegel heel zwak. We hebben hele goeie camera’s, maar dat gaan geen leuke filmpjes worden. En we willen ook geen kunstlicht, een paar grote lichtbakken zouden echt teveel afleiden en die stralen ook naar de tennisbanen door.
En ten tweede, en dat is eigenlijk de belangrijkste reden: Een livestream kost verschrikkelijk veel data en waar we in de Alphons Laudy een WiFi-verbinding hebben, ontbreekt die in De Kegel.

We gaan deze week echter wel foto’s maken, en die shoot komt op deze website. Dus hebben we toch een klein beetje zicht op wat de judoka’s op de mat doen.

Maatregelen met ingang van 19/11/2020

Maatregelen met ingang van 19/11/2020

Maatregelen

Na de persconferentie van 17/11 19:00 heeft SNJF/BeterJudo de volgende maatregelen overgenomen:

  • Het is voor ouders nog steeds niet toegestaan om het gebouw te betreden.
  • Iedereen van 13 jaar en ouder draagt in de gangen van de school en die in De Kegel een mondkapje;
  • We kunnen voor leden ouder dan 17 nog steeds geen judoles bieden. We hebben daarom de judolessen voor deze leden vervangen door conditietraining op 1,5m afstand. Zie voor het. lesschema onderstaande tabel.

 

Lesschema per 19/11

De Grote Club Actie loopt op zijn einde!

De Grote Club Actie loopt op zijn einde!

De loten mogen bijna worden ingeleverd, dus probeer er nog zoveel mogelijk kwijt te raken aan opa’s, oma’s, neven, nichten, vrienden, vijanden, de postbode, de buschauffeur en iedereen die je kunt verzinnen!
Want op WOENSDAG 25 NOVEMBER moeten de loten weer worden ingeleverd bij Christel!
Denk eraan, vergeet het niet en we zullen de dag vantevoren het ook nog op de WhatsApp Mededelingengroep zetten.

Beverwijk 2021 is AFGELAST. Maarrr..

Beverwijk 2021 is AFGELAST. Maarrr..

Zoals bekend zijn we dit jaar genoodzaakt geweest om Beverwijk 2020 af te gelasten, en daardoor werd ons grote Judo-evenement, het XXII Ben van der Eng Memorial, doorgeschoven naar april 2021. Zoals het er nu naar uitziet is het onduidelijk of we toestemming zullen krijgen om een toernooi met 500 deelnemers en 1000 gasten te organiseren.

Daarom heeft het SNJF-bestuur besloten om ook in 2021 het grootste Special Needs Judo toernooi op de planeet af te gelasten.

Maarrr..

We hebben wat ideeën om althans een deel van het toernooi in aangepaste vorm door te laten gaan. Daar gaan we heel binnenkort verder over overleggen.

Het Sinterklaasfeest 2020

Het Sinterklaasfeest 2020

Sinterklaas heeft in deze moeilijke tijden dit jaar besloten om geen bezoek aan BeterJudo te brengen. Dat betekent dus dat ons traditionele Sinterklaasfeest dit jaar is afgelast. Wellicht heeft Sinterklaas nog een alternatieve verrassing voor ons? We zullen het zien.

Lessen voor 20, 21, 23, 27 en 28 oktober voorlopig AFGELAST

Lessen voor 20, 21, 23, 27 en 28 oktober voorlopig AFGELAST

De lessen voor 20, 21, 23, 27 en 28 oktober zijn afgelast.
Een lid van de BeterJudo staf is positief getest op COVID-19. We hebben daarom uit voorzorg besloten om gedurende 10 dagen na het laatste contact met deze persoon de lessen af te gelasten, dat is dus tot en met donderdag de 29e.
In de loop van de week komen we met nadere mededelingen.

Zoals uit het voorgaande blijkt is het in deze roerige tijden belangrijk dat we iedereen op korte termijn kunnen bereiken. Daarom hebben we de BeterJudo WhatsApp groep gemaakt. Bent u daar nog geen lid van, dan raden wij u dringend aan om alsnog lid te worden. Dat kan door de QR-code links te scannen met de camera van uw telefoon.

Of klik deze link op uw telefoon.

Meedoen aan het 2e en 3e uur op woensdag

Meedoen aan het 2e en 3e uur op woensdag

Dit bericht is bedoeld voor de judoka die normaal gesproken meedoen in het derde uur op woensdagavond.

We krijgen wat vragen of het mogelijk is om zowel in het tweede als in het derde uur deel te nemen. Het antwoord is: Ja, dat kan. Deelnemers aan het 3e uur mogen ook meedoen in het 2e uur als ze onder de 18 zijn en daarna doorgaan in het 3e uur. Voor deelnemers aan het 3e uur is de leeftijd niet van belang.

Dus, voor de duidelijkheid:

Woensdag 1 17:30-18:15 Jeugd met intensieve begeleiding
Woensdag 2 18:30-19:30 Jeugd 3-12 en eventuele leden van het derde uur.
Woensdag 3 19:30-20:30 Iedereen mag meedoen; conditietraining op 1,5 meter afstand.
Vrijdagavond 19:00 Katastrof team: Conditietraining op 1,5 meter afstand.