WhatsApp groep voor BeterJudo

WhatsApp groep voor BeterJudo

De WhatsApp groepen voor de buitensport-judolessen bleken erg succesvol. Je kunt op een heel snelle manier korte mededelingen doorgeven. We hebben daarom besloten om de zes groepen die we nu hebben samen te voegen tot 1 grote groep voor heel BeterJudo.
De zes oude groepen worden in de loop van volgende week opgeheven, omdat de buitenlessen dan ook stoppen.
De groepen worden beheerd door de Judo Crew: Tycho, Christel, Bob, Renske, David en Wil. Zij kunnen berichten in de groep zetten. Het is niet mogelijk om daarop te antwoorden; we willen niet dat het een chatgroep wordt omdat de ervaring leert dat veel leden dan afhaken.

We zullen zoveel mogelijk mensen zelf toevoegen aan de groep, en zullen ook de bestaande groepen binnenkort voorzien van een link om je aan te melden.
Wil je jezelf alvbast aanmelden, scan dan onderstaande QR-code met je telefoon. Of volg deze link.

Update 4/7: De groepen zijn inmiddels verwijderd.

Video Seizoensoverzicht 2019-2020

Video Seizoensoverzicht 2019-2020


Het seizoen is bijna om en daarom is hier het jaaroverzicht. Je zou denken dat er bijna niets gebeurd is maar dat is niet zo; het eerste gedeelte van het seizoen loopt immers van augustus tot en met februari.. en halverwege maar kwam de lockdown. Dus we hebben nog best wat leuke dingen op een rijtje kunnen zetten!

Beleid judolessen per 1/7

Beleid judolessen per 1/7


Zojuist is door de overheid medegedeeld dat het per 1/7 weer toegestaan is om ook binnen weer aan contactsporten te doen. Echter, de zomervakantie begint op 4 juli, en we vinden het niet opportuun om voor drie lesavonden nog de zalen klaar te maken. Dat laatste zullen we ergens in de zomervakantie doen, en dan zullen we volgens plan op 18 augustus weer de eerste lessen in Bovenkerk draaien, en op 19 en 21 augustus in de Alphons Laudy.

Zomervakantie en bandgraduaties

Zomervakantie en bandgraduaties

De zomervakantie nadert, en traditioneel zijn de laatste lessen voor de vakantie altijd die van de bandgraduaties. Helaas gaat dat deze keer niet lukken; we hebben immers nauwelijks aan Judo kunnen doen in de laatste maanden, dus is er weinig om onze judoka op te kunnen beoordelen.

Maar we gaan er van uit dat we na de zomervakantie weer normale lessen kunnen draaien, en daarom hebben we besloten het moment van de bandgraduaties te verplaatsen tot vlak voor de kerstvakantie.

We hopen iedereen weer te zien op de eerste les na de vakantie, en we zullen de data van de eerste lessen op de website vermelden zodra een en ander bekend is.

Ben je nog geen lid van de nieuwsbrief dan kun je je aanmelden in de rechterkolom van deze website. Zorg dat je op de hoogte blijft, het nieuws is momenteel erg variabel!

We hebben een nieuwe kalender!

We hebben een nieuwe kalender!

Zoals aan de rechterkant van de pagina te zien is, hebben we een nieuwe kalender. De oude voldeed niet op een aantal punten en dus is er na lang zoeken nieuwe software geïnstalleerd. We werken hier met kleurcodering:

GROEN Toernooien en evenementen
BLAUW Vakanties en dagen waarop er geen les is
ROOD Afgelastingen

Integratie webshop

Ook is de kalender nu geïntegreerd met de webshop. Om je aan te melden voor een evenement kun je direct in de kalender klikken, er is een voorbeeld aanwezig onder het (afgelaste) Bushi Open toernooi.

En verder..

We weten dat veel mensen buiten BeterJudo onze kalender bezoeken om te zien of er nog A-Judo evenementen zijn. Maar deze kalender laat alleen evenementen voor BeterJudo zelf zien. Wil je de volledige kalender bekijken, dan kun je beter de SNJF website bezoeken.

Aangepaste groepen op dinsdag

Aangepaste groepen op dinsdag

Zo publiceer je de uren voor de buitenlessen, en zo blijkt de aanwas dermate groot dat we alweer moeten aanpassen! We gaan de samenstelling van de twee groepen op dinsdag veranderen:
– Groep 1 van 16:15 tot 17:00 is voor de 3, 4 en 5-jarigen.
– Groep 2 van 17:30 tot 18:30 is voor 6 jaar en ouder.

Zoals blijkt wordt de urgentie voor een pand in Amstelveen groter. Weet u dus van een leegstaande gymzaal of een ander pand waarin BeterJudo zou kunnen lesgeven, dan houden we ons aanbevolen!

Eerste post-Corona buitenlessen in het Broersepark

Eerste post-Corona buitenlessen in het Broersepark

Klik op de foto voor de hele galerij!

Vandaag was het zover: na veel plannen schrijven voor de gemeente en een heleboel uitzoekwerk en geregeld konden we dan eindelijk weer buitenlessen geven. In het Broersepark in Amstelveen gaan we tot de grote vakantie buitenles geven. Omkleed met veel regels, maar we vinden het vooral belangrijk dat onze leden weer in beweging komen.
De foto’s zijn van Jantine Stronkhorst van Zien door de ogen van Tien.