DRAAIBOEK Budomarathon

WIE gaan er heen?

Vooralsnog hebben we maar twee aanmeldingen, maar Tycho zelf is de hele dag bezig met clinics.

WAT gaat er gebeuren?

De dag is gevuld met clinics en Tycho is een van de leraren.

WAAR is het?

Sportboulevard Dordrecht, Fanny Blankers-Koenweg 10, 3318 AX Dordrecht.

WANNEER?

Zaal gaat open om 09:00, programma begint om 09:45

Bericht verloopt: zaterdag september 24th, 2022 8:00pm

Overzicht toernooien 3e en 4e kwartaal per 19 september

Zoals iedereen wel gezien heeft, zijn er momenteel enorm veel toernooien beschikbaar. We begroten de meeste toernooien op 6-10 deelnemers, maar dat betekent ook dat als er (veel) minder mensen meedoen, we het budget voor het toernooi niet halen. We zijn dan genoodzaakt het toernooi af te gelasten, en uiteraard krijg je dan je inschrijfgeld terug.

Aanmelden kan via de links rechts op de site.

De wereldkampioenen zijn weer thuis!

Wat, nu pas? Ja, want na het WK hebben de mannen nog een kata seminar verzorgd in Zweden, bij onze vriend Tomas Rundqvist van Ik Södra!

Gisteravond zijn ze ontvangen op Schiphol door een grote groep judoka, vrienden en kennissen en geblinddoekt naar Tycho’s huis geleid waar het feest nog even doorging. Wil je de mannen ook nog feliciteren? KLIK HIER.

We hebben twee wereldkampioenen!

De mannen op het erepodium. Klik op de foto voor de hele galerij!

Gisteren meldden we al dat Tycho en David op het WK Kata in Kraków waren. Vandaag kunnen we melden dat na 7 jaar bijna onafgebroken keihard trainen, twee Europese kampioenschappen en algemene erkenning in het katawereldje, onze twee helden WERELDKAMPIOEN zijn geworden!

Ondanks een handicap (beiden met een pijnlijk geblesseerde knie) en een niet geweldige voorronde waardoor ze de finale net haalden, wonnen ze met overmacht en mogen dus nu het IJF wereldkampioenschap op hun lijstje bijschrijven.

Wil je onze kampioenen feliciteren? Dat kan! Als je boven dit artikel op “leave a comment” klikt kun je een stukje tekst voor ze achterlaten!

Tycho en David zijn op het WK Kata!


Zaterdag vertrokken Tycho en David met de rest van TeamNL naar Kraków, in Polen. Daar vindt het WK judo voor veterenen plaats, en het WK Kata. De mannen zijn al een keer 4e geworden, maar deze keer is het doel toch echt om op het podium terecht te komen, en aangezien ze inmiddels al twee keer Europees kampioen zijn (niet 1x, JBN!) maken ze een meer dan goede kans om dat ook voor elkaar te krijgen.

We gaan het zien, dinsdag zijn de voorrondes en de finales. Er zijn livestreams maar die zijn momenteel nog niet bekend. Zodra deze bekend worden gemaakt worden ze op het Whatsappkanaal Beterjudo Mededelingen gepubliceerd.

Ben je nog geen lid? Dan kun je dat worden via deze link.

Overigens zijn de mannen deze hele week afwezig, want na het WK reizen ze naar Zweden om daar bij onze vriend Tomas Rundqvist een kata-seminar te geven.

Alweer een toernooi: AJE Kata!

Er is alweer een evenement aan de lijst toegevoegd: Het Amsterdam Judo Event Kata. Het vindt plaats op 30 oktober en deelnemers moeten in 2013 of eerder geboren zijn. Verder volgt men het SNJF reglement voor wat betreft indeling. Dus, vrijwel iedereen mag meedoen! (Als je niet te jong bent)

Inschrijven kan via deze link

Zoals gewoonlijk bij katawedstrijden schrijf je in per koppel. Je moet dus zelf regelen hoe je die kosten onderling verdeelt.

Bericht verloopt: zaterdag oktober 15th, 2022 9:42pm