Wijzigingen in toernooien: Bushi Open en EOSN in Ierland

Wijzigingen in toernooien: Bushi Open en EOSN in Ierland

Uitgesteld: Bushi Open (Arnhem)

Zojuist ontvingen we het bericht dat het Bushi Open toernooi dat op 25 september zou plaatsvinden, is UITGESTELD naar zondag 12 december. Een en ander omdat de COVID-19 maatregelen ervoor zorgen dat het toernooi niet volledig kan worden georgniseerd.

Afgelast: EOSN (Nenagh, Ierland)

Verder kregen we ook het bericht dat het EOSN dat in oktober in Ierland zou plaatsvinden is AFGELAST. Ook hier vanwege het feit dat het voornaamste hotel in Nenagh in gebruik is als vaccinatiestation, en er geen zicht is op versoepelingen in Ierland.

Het is weer tijd voor een site update!

Het is weer tijd voor een site update!

De vakantie is aangebroken en dus gaan we weer aan het werk met de website. Het huidige uiterlijk, hoewel best mooi, geeft soms wat hoofdbrekens als we bepaalde dingen willen laten zien. Dus we gaan een tandje terug naar een wat eenvoudiger layout.. want het hoofddoel van deze website is toch om vooral veel informatie te geven!

In elk geval: dit kan dus betekenen dat de site de komende weken af en toe wat minder goed zichtbaar is, of dat er wat rare dingen gebeuren. Geen nood, het komt allemaal in orde!

Nieuwe foto-provider

We zullen in de komende tijd ook overschakelen naar een nieuwe provider voor onze foto’s. Momenteel worden die via SmugMug naar onze deelnemers gebracht, en in de toekomst gaan we naar Flickr. De foto’s staan er al op maar het zijn er een heleboel en die moeten eerst beschikbaar gesteld worden. Zodra daar meer over te melden is zullen we dat uiteraard doen.

En tot slot: De laatste dag in Sportpark De Kegel

En tot slot: De laatste dag in Sportpark De Kegel

Klik op de foto voor de hele galerij.

..en het is echt de laatste dag, want we komen niet meer terug in De Kegel. In de loop van de vakantie publiceren we een totaal overzicht van het nieuwe lesschema en de bijbehorende locaties.

We hadden nog vier gele banden te verdelen: Voor Luther, Dani, Imran en Jelle.
Jelle kennen we natuurlijk nog van zijn doorbraak in september 2020, en omdat we daar zo blij mee zijn laten we onderstaand filmpje nog een keer zien:

Met deze laatste fotoserie van dit seizoen wensen we iedereen een hele fijne vakantie, en we zien elkaar weer na de vakantie. Houd de site in de gaten voor de data!

Laatste vrijdag van 2020-2021

Laatste vrijdag van 2020-2021

Klik op de foto voor de hele galerij

Vanavond in de Poelster de laatste vrijdagavond van het seizoen 2020-2021. De vrijdagavond is voor het Katastrof team, de divisie van SNJF die judoka klaarstoomt voor de zwarte band, en voor de judoka die wedstrijdkata beoefenen. Sommigen op het hoogste niveau zoals is gebleken, want zoals bekend zijn Tycho en David afgelopen weekend Europees kampioen geworden. Vanavond kwam Henk de Vries, de voorzitter van SNJF, naar de Poelster om onze kampioenen namens het bestuur te huldigen. En evenals afgelopen dinsdag en woensdag kregen de mannen een wagonlading bloemen en presentjes mee!

Nog 1 fotoserie in deze reeks: Morgen maken we nog foto’s bij de laatste zaterdag van het seizoen.

Hieronder nog een extraatje: de aftermovie van het EK Kata.

Laatste woensdagavond 2020-2021

Waarom zijn sommige gezichten in de fotoserie geblurred?

Klik op de foto voor de hele galerij!

Ook alweer de laatste woensdag voor dit seizoen, en aangezien de ouders nog steeds niet bij de school naar binnen mogen, gingen we naar buiten.. tussen de buien door.
Er wordt regelmatig gevraagd wanneer we weer beginnen, en dat staat dan ook in de kalender links op de webpagina. Maar laten we niet op de zaken vooruitlopen: Houd de website in de gaten en zorg dat je je emails leest.

Reacties op de website zijn aangezet

Deze week hebben we de reacties aangezet op het artikel over het EK van Tycho en David, en er kwamen hele leuke reacties binnen. We gaan dus eens kijken of we dat niet gewoon aan kunnen laten staan, zodat iedereen een beetje “mee kan doen” op de website. Met andere woorden: Als je een artikel ziet waar je op wilt reageren, dan kun je dat gewoon onder het artikel doen. Na 5 dagen gaat de reactiemogelijkheid dicht, dan kun je niet meer reageren.
Ook is het zo dat je reactie niet meteen op de site terecht komt. De reacties worden eerst bekeken om te zien of er geen beledigende taal of onzin in staat en pas dan worden ze goedgekeurd en zie je ze op de site.

Foto’s week 26-2021

Volgende week is de laatste week en dan maken we natuurlijk altijd foto’s.. maar deze week was er een nieuwe camera(*) en die moet natuurlijk getest worden. Hier zijn de foto’s van week 26.

Klik de foto voor de hele galerij!

(*) Voor de geïnteresseerden: een mirrorless Canon RP, nieuwe serie.

Tycho en David zijn Europees Kampioen Katame-nō-Kata!

Toen ze debuteerden, een paar jaar geleden, werden ze 4e. In de tussentijd werden ze 5e, 4e en weer 5e op drie WK’s. In 2019 werden ze 2e op het EK in Gran Canaria. Maar deze keer, in Josefow, Warschau, werden onze kampioenen 1e! Laat dit even bezinken: David en Tycho zijn Europees Kampioen! Met overmacht vermorzelden ze de tegenstand in de voorronde, en dat deden ze nog een keer tijdens de finale.

Reageren staat open! Wil je de mannen feliciteren, dan kan dat hieronder.