Aanmelden en contributie

Zie HIER voor het trainingsschema. De contactgegevens vind je onder bovenstaande link.

Je kunt ook onderstaand formulier invullen, dan word er snel contact opgenomen.

BeterJudo

De lessen van BeterJudo zijn bedoeld voor mensen met een beperking. Afhankelijk van de beperking of leeftijd wordt de judoka in een van de groepen ingedeeld. Dat neemt niet weg dat 

Katastrof

Katastrof is bedoeld voor Judoka die willen trainen voor hun zwarte band, of judoka die geïnteresseerd zijn in het beoefenen van Judo kata. De lessen zijn meer veeleisend en een stuk zwaarder dan de BeterJudo lessen.

Regels

-Je mag drie proeflessen meedoen, daarna moet je besluiten of je wel of niet lid wilt worden.

-Tijdens de drie proeflessen kun je een judopak lenen. Dat pak dien je na de drie proeflessen weer gewassen in te leveren. Zolang de coronacrisis duurt, is deze maatregel opgeschort. Er worden dus geen pakken uitgeleend.

-Besluit je om lid te worden, dan verwachten we dat je een judopak aanschaft.

-Na de drie proeflessen beslis je of je lid wordt. De contributie kun je in onderstaand overzicht vinden. Voor toernooien wordt een aparte bijdrage gevraagd die afhangt van de afstand tot het toernooi en de kosten die door de organisatie van het toernooi voor deelname worden gevraagd.

-Wil je meteen lid worden? Download het inschrijfformulier hier, druk het af en vul het in. Daarna lever je het formulier in bij Bob Lefevere of Christel Mulder.  

Wil je ondersteuning voor het contributiegeld, neem dan contact op met Christel, zij kan je helpen met ondersteuning via Jeugdsportfonds Amsterdam.

Contributie

De normale lessen kosten 250 euro per jaar, waarbij we uitgaan van 10 maanden les per jaar.

De Katastrof-lessen op vrijdagavond zijn ook 250 euro.

Verzoek om informatie

[contact-form to=”ops@specialneedsjudo.nl” subject=”Aanmelding voor BeterJudo (via website)”][contact-field label=”Naam ouder/verzorger/begeleider” type=”name” required=”1″][contact-field label=”Naam judoka” type=”name” required=”1″][contact-field label=”Emailadres” type=”email” required=”1″][contact-field label=”Telefoonnummer” type=”text” required=”1″][contact-field label=”Hoe heeft u van BeterJudo gehoord?” type=”select” options=”Google,Website Judobond,Website Uniek Sporten,Anders”][contact-field label=”Wilt u dat er telefonisch contact wordt opgenomen?” type=”select” required=”1″ options=”Ja,Nee”][contact-field label=”Verdere opmerkingen:” type=”textarea”][/contact-form]