BeterJudo

De lessen van BeterJudo zijn in de eerste plaats bedoeld voor mensen met een beperking. Afhankelijk van de beperking of leeftijd wordt de judoka in een van de groepen ingedeeld. Dat neemt niet weg dat ook mensen zonder beperking welkom zijn. BeterJudo staat voor inclusie, en iedereen mag meedoen!

Katastrof

Katastrof is bedoeld voor de meer ervaren judoka (1e, 2e kyu) die willen trainen voor hun zwarte band, of judoka die geïnteresseerd zijn in het beoefenen van Judokata. De lessen zijn meer veeleisend en een stuk zwaarder dan de BeterJudo lessen, en ook conditioneel wordt er veel meer van de judoka verwacht.

Regels

  • Je mag drie proeflessen meedoen, daarna moet je besluiten of je wel of niet lid wilt worden.
  • Tijdens de drie proeflessen kun je een judopak lenen. Dat pak dien je na de drie proeflessen weer gewassen in te leveren. Zolang de coronacrisis duurt, is deze maatregel opgeschort. Er worden dus geen pakken uitgeleend.
  • Na de drie proeflessen beslis je of je lid wordt. De contributie kun je in onderstaand overzicht vinden. Voor deelname aan toernooien wordt een aparte bijdrage gevraagd die afhangt van de afstand tot het toernooi en de kosten die door de organisatie van het toernooi voor deelname worden gevraagd.
  • Besluit je om lid te worden, dan verwachten we dat je een nieuw judopak aanschaft.
Wil je meteen lid worden? Klik hier om naar de webshop te gaan, waar je je kunt aanmelden.

Financiële ondersteuning

Wil je ondersteuning voor het contributiegeld, neem dan contact op met Christel Mulder, zij kan je helpen met ondersteuning via Jeugdsportfonds Amsterdam.

Contributie

  • De normale lessen kosten 250 euro per jaar, waarbij we uitgaan van 10 maanden les per jaar.
  • De Katastrof-lessen op vrijdagavond zijn ook 250 euro.

Afmelden

Afmelden gebeurt door een mail te sturen naar christel@specialneedsjudo.nl.

Verzoek om informatie

Vul dit formulier in; er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen.