Aanmeldpagina

Ik wil graag meedoen! Wat nu?

Zie HIER voor het trainingsschema. De woensdagavond is beschikbaar voor inloop. Het beste is om eerst even contact met Tycho op te nemen. De contactgegevens vind je onder bovenstaande link.
Je kunt ook onderstaand formulier invullen, dan word er snel contact opgenomen.

Regels bij aanmelding

– Je mag drie proeflessen meedoen, daarna moet je besluiten of je wel of niet lid wilt worden.
Als je geen judopak hebt, kun je (gedurende de drie proeflessen) een pak lenen. Besluit je om lid te worden, dan kun je via de club een pak kopen. In het licht van de COVID-19 maatregelen is het uitlenen van pakken tot nader bericht opgeschort
– Na de proeflessen willen we het geleende judopak graag gewassen terug.

Kosten

– Na de drie proeflessen beslis je of je lid wordt. BeterJudo kost EUR 250,– per jaar. Voor toernooien wordt een aparte bijdrage gevraagd die afhangt van de afstand tot het toernooi en de kosten die door de organisatie van het toernooi voor deelname worden gevraagd.
– Wil je meteen lid worden? Download het inschrijfformulier hier, druk het af en vul het in. Daarna lever je het formulier in bij Bob Lefevere of Christel Mulder.
– Wil je ondersteuning voor het contributiegeld, neem dan contact op met Christel, zij kan je helpen met ondersteuning via Jeugdsportfonds Amsterdam.

Verzoek om informatie