We horen regelmatig dat onze leden erg veel mail krijgen vanaf deze website. Dat kan wel kloppen, want we hebben een heleboel te vertellen. Maar we begrijpen dat het erg vervelend is om regelmatig zo’n storm aan emails op je computer te vinden. Daar gaan we dus wat aan doen.
Allereerst zijn er berichten op de website (De categorie LIEF EN LEED) die niet belangrijk genoeg zijn om te mailen. Dat gaan we dus ook niet meer doen; die worden via Facebook en Twitter verspreid, en dat is voldoende.
De emailcategorie MEDEDELINGEN blijven we dagelijks versturen; want dat zijn de berichten die bijvoorbeeld aangeven dat er een les uitvalt, of om snel informatie door te geven. We raden dan ook dringend aan om deze categorie altijd aan te laten staan!
De emailcategorie FOTOSERIES bevat de foto’s die regelmatig worden gemaakt. Maar omdat dit meestal in het weekend gebeurt zullen we voortaan deze categorie alleen nog op maandag versturen.
De emailcategorie EVENEMENTEN bevat 2 dingen: Uitnodigingen voor toernooien, of de draaiboeken voor een toernooi dat het volgende weekend plaats gaat vinden. Het is voldoende om dit elke woensdag te doen, en zo gaat het ook gebeuren.
De categorie REISBLOG is bedoeld om tijdens een buitenlandse reis een dagelijks verslag te doen. Die blijft dus op elke dag staan.

We hopen dat dit alles ervoor zorgt dat er wat minder mail binnenkomt.

Categorieën aan- en uitzetten

Vindt u dit toch nog te veel mail, dan kunt u bepaalde categorieën uitzetten. Gaat uw judoka bijvoorbeeld nooit naar een toernooi (Dat is trouwens wel jammer) dan kunt u best EVENEMENTEN uitzetten. Onderaan elke email is een link “voorkeuren aanpassen”


Daarmee is het mogelijk om bepaalde categorieën aan- of uit te zetten:

Aanpassingen mail
%d bloggers liken dit: