Afscheid Henk en Inger De Vries

In mei 2015 overleed Ben van der Eng, die vanaf het begin onze voorzitter was geweest, en het bestuur van SNJF/BeterJudo bleef wat verloren achter. Maar gelukkig wierpen Henk en Inger de Vries zich op, die bereid waren de voorzitters- en secretarisfunctie op zich te nemen, en zo geschiedde. Al die tijd hebben Henk en Inger ons scheepje met vaste hand bestuurd, inclusief de sponsorwerving en de organisatie van ons jaarlijkse BENG toernooi, en niet te vergeten de twee grote Back To Texel toernooien!

Medio 2021 besloten Henk en Inger hun taken als bestuurders met ingang van 31/12/2021 neer te leggen. Gelukkig blijven ze nog wel vele vrijwilligers functies bekleden. Er is een nieuw bestuur samengesteld. Dat moet allemaal officieel in een vergadering bekrachtigd worden, dus daar komen we binnenkort nog op terug.

Het Bestuur van SNJF wenst Henk en Inger het aller- allerbeste, en bedankt hen voor hun jarenlange niet aflatende inzet en hun vaak originele ideëen waardoor SNJF en haar satellietclubs BeterJudo en Katastrof alleen maar leuker zijn geworden. We hopen jullie nog vaak te mogen verwelkomen!

 

One comment on “Afscheid Henk en Inger De Vries

Comments are closed.