Een heleboel hebben het al gedaan: Artikelen besteld via de webshop. Voortaan zullen we alle zaken waarbij geld “over tafel” gaat via de webshop afhandelen. Op die manier krijgt iedereen een nette factuur, en klopt aan onze kant de administratie ook. Op het moment hebben we nog maar twee artikelen: Het BeterJudo t-shirt, en de BeterJudo sweater. Maar daar zullen in de toekomst ongetwijfeld nog meer dingen bij komen.

Ook de aanmelding voor wedstrijden gaat via de webshop lopen. We hebben alvast de wedstrijd van Herenthout in de shop staan. (allemaal aanmelden!)

Het is dus niet meer mogelijk om artikelen te bestellen door dat op een clubavond tegen een van de medewerkers te roepen.

Om van de shop gebruik te kunnen maken moet je inloggen. Als je je login herinnert kun je daar gebruik van maken, maar als je hem vergeten bent mag je ook gewoon een nieuwe login aanmaken. Houd er wel rekening mee dat we van tijd tot tijd de logins opruimen, om dubbeling te voorkomen.

Nog een paar tips:
– Log niet in met een telefoon. Dat is niet handig, want je ziet niet alles en bovendien zijn veel telefoons er niet op gebouwd om dit soort websites te kunnen afhandelen.
– Ben je je login vergeten? Dat is meestal je emailadres.
– Zorg dat je een LANG wachtwoord gebruikt. De meeste websites vragen om rare tekens, cijfers en hoofdletters: Niet doen. LANG is veiliger dan MOEILIJK. Met andere woorden: “barstinmijntelefoon” is beter dan “Xwp2@x7p!”

Artikelen bestellen voortaan via de webshop
%d bloggers liken dit: