13240598_1445320898826686_8431652230853033395_n
Een van onze oudgedienden, Bart van der Maarel, is geblesseerd. Hij heeft hier zelf een stukje over geschreven:

Beste Judoka,s Coaches en Vrijwilligers

Ik ga jullie een vehaal vertellen over het ontstaan van mijn Knieblessure. Het begon allemaal in de Ena laatste judoles van de Voorjaarsvakantie in die les op Woensdag was ik niet zo lekker Fit ik had veel Epelepsie en teveel Wedstrijden en judo oefeningen die ik moest doen. Hierdoor hebben mijn spieren niet goed genoeg de vrijje keus gehad om te bewegen tot dat de Epelepsie over was. Na de les Schoot de pijn in mijn Knie toen heb ik eerst lang aangeken of t weg ging ook tijdens de judolessen.
Op donderdag 19 mei 2016 ben ik naar de huisarts geweest en die zei dat er wat vocht in m’n knie zat dat kon hij voelen door de Tempratuur verschillen. Hij zei ook dat als ik door ging met judo training dat ik dan last zou krijgen van m’n meniscus. Ik moet bij deze huis arts advies opvolgen want als ik iets met m’n meniscus heb dan moet t Geopereerd worden en moet ik op nieuw leren lopen dan ben ik verder van huis dan dat ik nu in deze staat ben. Ik zal qwa technieken denk ik wat achterlopen hierdoor. Maar ik ben zeker van plan om een keer te komen kijken.

Met judo stoppen is het zeker niet hoop ik mijn doel is gewoon na deze herstel Periode weer op de Mat te verschijnen. Wil je Contact houden of iets Sturen kan dat

Via Facebook : Bart van der maarel
Mail Bartvandermaarel@hotmail.com

En ik zal als er veranderingen zijn jullie berichten maar ga maar van het goede uit.
Veel liefs en Groeten

Bart van der Maarel

Bart is geblesseerd
%d bloggers liken dit: