sponsorkliks

Special Needs Judo Foundation, de moederorganisatie van BeterJudo, heeft zich onlangs aangesloten bij SponsorKliks. SponsorKliks heeft een groot aantal winkels aangesloten (Kijk HIER voor een overzicht) en als iemand iets bij die winkels koopt via Internet en dat doet via onze website, dan krijgt BeterJudo daar een kleine vergoeding voor.

Hoe werkt het?

Stel, je wilt iets bestellen bij de Hema. Dan ga je via het logootje linksboven op onze site naar de website van de Hema, doet daar gewoon je bestelling, en rekent gewoon af. Zo simpel, en je hoeft verder niets bijzonders te doen!
Belangrijk is dat je dit via onze site doet, want op die manier kan SponsorKliks zien waar de bedragen heen gestort moeten worden. Als je gewoon naar hema.nl zou gaan, dan gaat dat niet lukken.

Dus: Als je iets op Internet wilt bestellen, vergeet dan niet eerst bij SponsorKliks te kijken. Misschien doe je de club er een plezier mee!

N.B: Uiteraard kunnen wij op geen enkele wijze zien WIE er WAT bestelt, want dat gaat BeterJudo natuurlijk helemaal niets aan.

BeterJudo sponsoren zonder geld uit te geven? SPONSORKLIKS!
%d bloggers liken dit: