Clinick dag op Vrijdag Met toppers

Beste mensen,

Op Vrijdag 18 April 2014 was er de toppers of toppers dag. Hierin gaven verschillende Nederlandse Judoka’s van t Hoogste Nivau Clinicks aan de judoka’s van G judo onder t Toe kijkend oog van Tyggo Hebben ze Lesjes gedraaid aan Kinderen die Pas aan t Begin stonden tot invaliede kinderen tot aan Kinderen met een Verstandelijke beperking. T is leuk maar gelijkertijd lastig om een goed Verslag te Schrijven. Bijna voor iedereen was de Vrijdag een Topdag. Voor mij zelf was t en Mindere dag. Ik heb niet echt iets opgestoken van de Lesjes die er gedaan werden. T waren technieken die ik al wist.

Toen de Clinick was afgelopen had ik daarna dus ook het gevoel dat ik niet Moe was.

Voor de Coches Raad ik ze aan om Zoveel mogelijk top judoka’s te vragen uit t Nederlandse team Bijvoorbeeld Linda Bolder Of onze Jamie Deed het als Coach erg goed tijdens de NK op Zondag. Van dat weekend. Veel judoka’s hebben wat aan hem gehad Waar Christel of Jim er niet waren.

Op zaterdag

Zaterdag weden er in Beverwijk Voor t eerst ook op Tyggo’s aanvraag Kata wedstrijden gelopen. Tyggo Vertelde hierover vanavond dat Zijn ploeg de plaatsen op t Podium domineerde. De Engelse krapte toch wel een keer extra achter hun oor. Wij waren in de ogen van de Engelse heel goed op Kata. Ik vind t Practig dat daar Zo over gesproken werd. Tyggo had zelfs al een Idee dat hij t Naar Engeland wilde Brengen kata wedstrijden. Maar dit is nog maar een kleine zin hoor!!!!!!!!!!!!

Eerst Maar Alleen Nederland Zei tyggo’s Vriend vanaf de Bank. Op zondag Werd er ook nog de Judoka van t Jaar bekend gemaakt Deze kreeg De Jan Duinmeyer Bokaal Iedereen wist Op de dag van de Wedstrijden De Zondag dus niet wie het werd Maar toen Jim van den Broek werd omgeroepen Toen was Iedereen Blij overal hoorde je geklap en gejuich Wij Als Club van Beter judo zijn ontsettend Blij dat Jim t is geworden. Jim naar jou Toe wees er maar Trots op T is heel bijzonder wat je gewonnen heb. T is De mooiste Prijs die je van de judo kunt Krijgen

Mooier dan Alle bekers die je ooit hebt gewonnen tijdens je Wedstrijdjes

Ik ben Blij om zo iets te mogen doen. Ik schrijf graag op een Ander evenement iets voor de Club website Met Vriendelijke Groet

Bart van der Maarel.

Bijdrage Bart van der Maarel
%d bloggers liken dit: