Bingewatching met BeterJudo: Aftermovies

Van elk groot project maken we een aftermovie: Traditioneel van het jaarlijkse BENG (Die zetten we hieronder in een apart hoofdstukje) maar toch zeker van alle grote reizen die we maken.

Project Japan I (2016)

Zo’n beetje elke twee jaar gaan we naar Japan om daar de Kodokan te bezoeken, de plek waar het Judo begon en waar je nog altijd de allerbeste leraren vindt waarmee we onze kennis kunnen bijschaven.Dit zijn geen plezierreisjes: het is hard werken: trainen op het allerhoogste niveau en vaak in tropische temperaturen.
Dit is de aftermovie van de eerste keer, in 2016. We gingen met 32 judoka!

Project Japan II, (2018)

De groep was een stuk kleiner in 2018, maar 7 mensen. De bedoeling was dan ook om aan de Kodokan Summer Course mee te doen, een loodzwaar trainingstraject van 8 dagen waarin alle kata behandeld worden. Iets dat niet voor iedereen weggelegd is, en een ijzeren conditie vergt. En een heleboel zweet- in 2018 was het 45 graden!

Stockholm (2015)

In 2015 was BeterJudo (onder de naam Katastrof) net begonnen aan ons kata-experiment. We werden door Svensk Judo uitgenodigd om deel te nemen aan de Nordic Open, een katatoernooi voor de Scandinavische landen. Het eerste internationale katatoernooi, en er zouden er nog vele volgen!

Back to Texel I (2017)

Henk en Inger de Vries hebben jarenlang het Texel Judofeest georganiseerd en besloten om er in 2014 mee te stoppen. Maar in 2017 besloot SNJF om het oude concept toch weer op te starten, met groot succes!

Back to Texel II (2019)

De 2019 editie van Back to Texel was zelfs nog meer succesvol omdat Vakantiepark De Krim, waar we met zijn allen verblijven, een splinternieuwe evenementenhal neergtezet waar we ons toernooi mochten houden! (Aftermovie door Stefan van den Hoogte)

Project Bucharest (2017)

In 2017 werden we (SNJF) benaderd door de Roemeense delegatie in Beverwijk om hen te helpen een judotoernooi voor mensen met een beperking te organiseren in Bucharest, Roemenië. Dit liep uit op een heel succesvol toernooi, waar Tycho erelid werd gemaakt van de Roemeense Special Olympics.

Beverwijk Aftermovies

Beverwijk 2015

Beverwijk 2016

Beverwijk 2017

Beverwijk 2018

Beverwijk 2019