Beste lotenverkoper,

Elk jaar vindt in september de Grote Clubactie plaats. Dit jaar doen wij ook mee en willen natuurlijk zo veel mogelijk loten verkopen. Van de header-logo3opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas! Bovendien maken lotenkopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,-! Hieronder vind je meer informatie over hoe de actie in elkaar steekt.

Wat is de bedoeling?
Het verkopen van de loten is heel eenvoudig.
Eenmalige machtiging:  De koper vermeldt het rekeningnummer op de intekenlijst en het bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven. Het lotnummer wordt op het bankafschrift vermeld.

Wanneer de koper een lot heeft gekocht, plak je een sticker op de deur en geef je de persoon een bedankbriefje.

In een verkoopboekje vind je een intekenlijst (voor 23 kopers), bedankbriefjes en deurstickers. Op de intekenlijst kun je de gegevens van de lotenkoper invullen. Eén lot kost € 3,- maar het zou natuurlijk super zijn als men meer loten wil kopen!

Aan wie mag  je verkopen?
Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden, buren, enz. Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever het dan in bij Tycho of Christel voor maandag 17 november 2014. Zij zorgen ervoor dat het verder in orde komt.

Wanneer is de actie?

De Grote Clubactie start op
zaterdag 13 september. Vanaf die dag mag je beginnen met de lotenverkoop.  Voor 17 november moeten alle verkoopboekjes weer ingeleverd zijn.

Verkoop 20 loten en ontvang een gratis entreekaart voor een pretpark*
Help het doel van onze vereniging te halen door zoveel mogelijk loten te verkopen. Bij 20 of meer verkochte loten ontvang je een gratis entreekaart voor Duinrell, Slagharen of Bobbejaanland.

Prijzen voor lotenverkopers
De lotenkopers kunnen prachtige prijzen winnen,  maar ook onder de beste lotenverkopers zijn geweldige prijzen te winnen. De hoofdprijs is een Apple iPad! Ga hiervoor naar www.clubactie.nl/verkoopwedstrijd.

We organiseren ook een eigen verkoopwedstrijd. Wie bij Tycho of Christel twee volle boekjes inlevert ontvangt een eigen judoband met zijn of haar naam, wie wil dit nou niet?

Zoals jullie nu weten gaat € 2,40 per lot naar onze eigen club. Wij zouden het super vinden wanneer we allemaal genoeg loten zouden verkopen zodat we iedereen een prachtig clubtenue zouden kunnen aanbieden. Doe je best met de verkoop om dit doel te bereiken!

Wij hopen dat we dit jaar een geweldig resultaat zullen neerzetten. Heel veel succes met de verkoop van de loten!

Met vriendelijke groet,
Tycho, Ben, Christel, Wil

*)Geldig bij Duinrell, Slagharen of Bobbejaanland. 1 gratis entreekaart in combinatie met 1 volbetalende persoon. Kijk voor meer informatie en de actievoorwaarden per pretpark op www.clubactie.nl

BTR doet mee aan De Grote Club Actie!
%d bloggers liken dit: