Crowdfunding voor ons EK team, en we zijn er bijna! Help ze over de streep!

Donderdag 12 mei vertrekken onze judoka Tycho, David, Sanne, Thomas, Martijn, Dave, Jimmy, Mitchell, Timo en Robin naar Rijeka in Kroatië om daar geschiedenis te schrijven. Geschiedenis? Jazeker en we overdrijven niet, want het is voor de eerste keer in de geschiedenis dat judoka met een beperking mee mogen doen aan een officieel Europees kampioenschap!
Na het enorme succes van de koppels Thomas en Sanne en Janienke en Cees op Gran Canaria in 2019 (die wegens gebrek aan deelnemers uit andere landen slechts een demo mochten geven) en twee jaar Corona is het nu tijd om daadwerkelijk mee te doen. Er wordt, naast de gebruikelijke vrijdagavond, elke zaterdag langdurig en degelijk getraind want we willen natuurlijk wel met bekers terugkomen!
Maar- deelnemen aan een EK kostbaar. Daarom hebben we via UniekSporten een crowdfunding opgestart om althans een deel daarvan vie gulle gaven binnen te krijgen.

Op dit moment staan we op € 3620,- en we hebben dus nog maar € 380 te gaan! Dat moet toch lukken?

Daarom roepen we iedereen die iets kan missen op om op de volgende link te klikken en iets voor onze helden bij te dragen

Klik hier om deel te nemen aan de crowdfunding!