Dangraduaties 16 januari

Dangraduaties 16 januari

Afgelopen vrijdag vonden dan eindelijk de langverwachte dangraduaties plaats: Remy Spijker, Fabian Smit, Timo Hup en Quinten Fransman gingen op voor hun Shōdan (1e dan) terwijl Jimmy van den Broek ging laten zien dat hij de Nidan (2e dan) waard was.

Beoordeeld door meesters Joop Pauel (hachidan, 8e), Ruud van Zwieten en Peter Puntman (beide yondan, 5e) kunnen we nu melden dat ze alle vijf geslaagd zijn!

Later realiseerden we ons dat Quinten en Remy de laatste judoka’s waren die les kregen van wijlen Ben van der Eng en die nog geen zwarte band hadden behaald. Quinten benadrukte dit nog eens extra door na het ondertekenen van zijn diploma uit te roepen: “Voor jou, Ben!”

Het aantal judoka met een dangraad binnen BeterJudo bedraagt nu ongeveer 50, hoewel we dat tegenwoordig niet meer zo precies tellen.

Wij willen onze dank betuigen aan de uke die onze kandidaten hebben bijgestaan, zowel tijdens de langdurige training als tijdens het examen, aan de examencommissie en ook aan de dames van BeterJudo die de catering voor deze feestelijke avond hebben verzorgd.

Wil je onze verse Yūdansha feliciteren? Dat kan VIA DEZE LINK

De fotoserie kan worden bekeken VIA DEZE LINK, en hieronder is de video van het gehele examen te zien via YouTube.

 

Wat is je reactie?
+1
1
+1
3
+1
1

3 comments on “Dangraduaties 16 januari

  1. Hans en Petra

    Gefeliciteerd Toppers

  2. Gefeliciteerd met jullie zwarten banden ik ben trost op jullie

  3. Mannen van harte gefeliciteerd. Het is verdiend toppers

Comments are closed.