De Crew van BeterJudo

In willekeurige volgorde:

Tycho van der Werff

Judoleraar-B, yondan, Technisch directeur van SNJF en SNJU, commissielid Special Needs Judo van de Europese Judo Unie, Europees kampioen (samen met David Lefevere) katame-nō-kata 2021 en 2022, Wereldkampioen katame-nō-kata 2022.

Christel Mulder

Shōdan, Penningmeester van de SNJF, expert in het tot bedaren brengen van exploderende judoka.

Bob Lefevere

Bokser, vice-voorzitter van SNJF, fotograaf bij vrijwel alle evenementen en webmaster van beterjudo.com, snjudo.com en snju.org

Henk de Vries

Voorzitter van SNJF, de drijvende kracht achter de Texel-toernooien en achter de enorme hoeveelheid sponsors waarmee we jaarlijks BENG! kunnen organiseren.

Inger de Vries

Secretaris van SNJF, de minitieuze partner van Henk de Vries en verantwoordelijk voor de feilloze registratie van al onze vergaderingen.

Wil Kist-van der Eng

Onze “morale officer”, club-oma, verantwoordelijk voor de bar, de koffie, de snoepjes, de kadootjes, de..

Monique Lefevere

De andere dame achter de bar, naast Wil

Janienke Roelfsema

Onze nieuwste aanwinst, judoleraar-B, sandan, katajudge, judoleraar in het hoge Noorden en in de Poelster op de zaterdagen.

Renske Vloothuis

Judoleraar-A, sandan, judoleraar voor BeterJudo op de Alexander Roozendaalschool, verzamelaar van kata’s. Onze stagiaire van 2015, en ze is nooit meer weggegaan!

David Lefevere

Nidan, tatami assistent, Europees kampioen katame-nō-kata 2021 en 2022 samen met Tycho, Wereldkampioen katame-nō-kata 2022. Meervoudig Nederlands kampioen, onverstoorbare spierbundel.

Alan Tjong

Shodan, tatami assistent sinds het jaar Kruik