We vinden het belangrijk dat de ouders van onze deelnemers weten wie er op de mat en daar omheen staat om de judoka te begeleiden. Daarom hieronder een voorstelrondje, in min-of-meer willekeurige volgorde. We hebben dit jaar geen vaste stagiaire, dus.. die staan er niet op!

Tycho van der Werff

(Links) Technisch directeur van SNJF en SNJU, Hoofdtrainer, Yondan, Judoleraar In De Zorg, Katajudge: Tycho is de technische autoriteit in de club. Als hij niet op de mat is te vinden.. dan is hij er niet. Liters koffie gaan er in (suiker en melk) en eruit komt een niet aflatende stroom spelletjes, technieken, een feilloos judogevoel en aandacht voor iedereen. Oh, en hij kan fantastisch koken!
Ridder in de orde van Oranje-Nassau, Erelid van de Roemeense Judobond, Erelid van de Griekse Judo Veteranen Associatie, Technical Director van SNJU. De tori van ons eerste reguliere katakoppel, dat zich als 4e plaatste tijdens het EK kata van 2018 in Capodistria, en als 4e tijdens het WK van 2018 in Cancùn, en zilver won tijdens het EK Kata in Gran Canaria in 2019. (Foto tijdens EK Kata 2019 in Gran Canaria)

Ben van der Eng ✝︎

Ben is niet meer onder ons. Hij was samen met Tycho de grondlegger van het Special Needs Judo in Nederland, en in de wereld.
Hij heeft zich in mei 2015 bij de groten van het Judo gevoegd, maar we brengen zijn leerstellingen nog elke les in praktijk: “Normaal waar mogelijk, en aangepast waar nodig” en “Judo is fijn zonder pijn” en daarom is Ben toch nog altijd bij ons.
Ons jaarlijkse Ben van der Eng Memorial toernooi in Beverwijk, het grootste Special Needs Judo toernooi ter wereld, is naar hem vernoemd.

Christel Mulder

Penningmeester, Assistent trainer, Shōdan, partner van Tycho, moeder van Lilo en Nikki, organisator, ondersteuner, onverbiddellijk in het stilkrijgen van exploderende judoka.

Renske Vloothuis

“Juf Renske” is onze stagiaire 2014-2015 en ze is er nog steeds! Judoleraar-A, Nidan, ski- en snowboardexpert en de uke van het Nederlandse kampioenskoppel SN Kata 2015. Powerjudoka. Je kunt van Renske winnen, maar ze gaat nooit van je verliezen en haar warming-ups doen onze judoka sidderen! (Foto tijdens BENG XXI)

David Lefevere

(Rechts) Nidan, Meervoudig Nederlands, Europees en Special Olympics kampioen, onverstoorbare spierbundel. Doet naast Judo aan MMA, BJJ en powerliften. De uke van het katakoppel Tycho/David dat 4e werd op het EK Kata 2018 in Capodistria, 4e op het WK in 2018 in Cancùn en zilver won tijdens het EK op Gran Canaria in 2019. (Foto tijdens EK Kata 2019)

Wil Kist-van der Eng

(Links) Bestuurslid PR, Clubmoeder, Oma van Lilo en Nikki, koffie, koekjes, thee en limonade. Kadootjes voor jarigen en niet-jarigen. Foto samen met Monique Lefevere.

Henk de Vries

Voorzitter SNJF, samen met Inger de organisator van 10 jaar Texel Judofestijn, sinds 2015 onze voorzitter. Serie-opa. (Foto tijdens graduaties 2016)

Inger de Vries

De minutieuze secretaris van SNJF sinds 2015. Verantwoordelijk voor het op een rijtje zetten van al onze administratie en serie-oma. (Foto tijdens BENG 2017)

Bob Lefevere

Vice-voorzitter, webmaster verantwoordelijk voor de websites beterjudo.nl en specialneedsjudo.nl, communicatie en eindredactie van de door SNJF geproduceerde documenten. EK Boksen bij de militairen 1985 en 1986. Fotograaf tijdens vrijwel alle evenementen. (Foto tijdens BENG 2018)

Alan Tjong

Shōdan, Dojo assistent sinds het jaar Kruik, verantwoordelijk voor de dynamietsterke koffie waarmee we elke lesavond opstarten. (Tijdens training)

Jimmy van den Broek

Shōdan maar onderweg naar Nidan. Al bij ons sinds het begin van de jaartelling, Jim is een van die mensen die je niets meer hoeft uit te leggen. Maar altijd eerst koffie!

Daan Rootlieb

Algemeen bestuurslid, Daan heeft goede contacten bij alle soorten van media. Vader van Merijn, die jeugd-ambassadeur is van de NSGK.

Monique Lefevere-Bommezijn

Monique assisteert Wil bij de verzorging op de meeste clubavonden, en tijdens de meeste toernooien.
De crew voor 2019!
%d bloggers liken dit: