Op zaterdag 16 september 2017 start de Grote Clubactie. Zoals elk jaar doen wij ook weer mee en willen wij natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Een lot kost € 3,-. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas! Bovendien maken lotenkopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,-! Hieronder vind je meer informatie over deze Clubactie.

Loten kopen

De koper vermeldt zijn gegevens en rekeningnummer op de pagina ‘Eenmalige Machtiging (SEPA)’ en het bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven. Het lotnummer staat op het bankafschrift van de koper. Let op! Vraag bij het invullen van de gegevens het IBAN (volledig rekeningnummer) aan de lotenkoper.
Wanneer de koper een lot heeft gekocht, geef je de persoon een bedankbriefje (zit rechts naast het invulvak voor ‘Eenmalige Machtiging (SEPA)’). Hij kan dan zelf de deurzegel uitscheuren en met een plakbandje aan zijn deur bevestigen.

Superloten

Een Superlot vertegenwoordigt 50 loten en heeft een verkoopwaarde van € 150,- waarvan 80% naar de club gaat. Kopers kunnen Superloten contant kopen of via eenmalige machtiging. Wilt de koper contant betalen, dan stuurt de Grote Clubactie 50 contante loten naar het adres van de koper. Betaalt de koper per eenmalige machtiging, dan incasseert de Grote Clubactie € 150,- bij de koper en staan de 50 lotnummers op het bankafschrift. De clubcoördinator moet verkochte Superloten altijd registreren op clubactie.nl. Ieder verkocht Superlot geeft kans op het Grote Clubfeest t.w.v. 5000 euro!

Boekje vol

Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever het dan in bij Christel vóór 21 November. Zij zorgt ervoor dat het verder in orde komt.

20 of meer loten verkocht?

Verkoop 20 loten en ontvang van jouw clubcoördinator een gratis entreekaart voor een dagje uit*, en € 10,- shoptegoed bij Sportboxx.com! Help het doel van jouw vereniging te behalen door zoveel mogelijk loten te verkopen. Bij 20 of meer verkochte loten ontvang je van Christel een gratis entreekaart voor Bobbejaanland, Madame Tussauds of een dagje Schiphol*.
Ook ontvang je € 10,- shoptegoed bij Sportboxx.com!

Win een prijs als verkoper!

Lotenkopers kunnen prijzen winnen. Maar ook jij, als lotenverkoper, kan geweldige prijzen winnen!
Doe mee aan de Kids-verkoopwedstrijd en maak kans! De hoofdprijs is een Playstation 4 met spel naar keuze. Er zijn in totaal 167 prijzen! Ga voor meer informatie naar kids.clubactie.nl. Wij hopen op een geweldig resultaat.

Heel veel succes met de verkoop van de loten!

De Grote Clubactie is er weer!
%d bloggers liken dit: