Klik de foto voor de volledige galerij

Waarom? Nou.. het eerste uur begon zoals altijd. Maar tijdens de overgang tussen het eerste en tweede uur lieten we iedereen eventjes bij elkaar blijven, want toen kwam de finale van Renske’s Top Secret Masterplan in werking.. Wekenlang is er ingezameld om Tycho en Christel een kado te kunnen aanbieden vanwege hun tweede dochter, Nikki. En het resultaat mocht er wezen! De beide kleine dames kregen elk een zilveren bestekje met hun naam ingegraveerd, en Tycho en Christel een weekendje weg aangeboden.


In het tweede uur liet Tycho de Nederlands kampioenen in de Kyu-klasse nog even hun kata demonstreren voor de groep. Maar iedereen wist natuurlijk allang dat Renske, Shannon, Mitchell en Ryan vorige week Nederlands Kampioen waren geworden..

..Daar was die demo dan ook niet voor, het was het laatste stukje examen voor de bruine band die Tycho daarna uitreikte aan Renske, Shannon en Mitchell. Ryan had er al eentje..

We hebben nu natuurlijk wel weer een nieuw probleem: Het schijnt dat die grijns op hun gezicht alleen door middel van plastische chirurgie verwijderd kan worden!

Een mooie woensdagavond!
%d bloggers liken dit: