EK-Journaal aflevering 2: Ze zijn gearriveerd!

12 mei, dag 1

De dag, waar we zo naar hebben uitgekeken. Op pad met elkaar naar het EK-Kata Kroatië. (Na gelukkig allemaal negatief te zijn getest in Nederland!) 

Alle voorbereidingen vielen vandaag op zijn plaats. 

We verzamelde rond 11.00 uur op Rotterdam Airport. Iedereen was keurig op tijd, zelfs wat te vroeg 😊 

Iedereen, had zijn EK-Kata t-shirt en vest aan. Altijd zo leuk en herkenbaar als je in hetzelfde tenue loopt. Dus met 16 paspoorten door de douane en het vliegtuig in. Bij de landing op Pula, een groot gejuig, door het vliegtuig en dat kwam zeker van onze ploeg. Daarna prima opgevangen op het vliegveld, Pula, door een chauffeur, en de ouders gedag gezwaaid, want die mogen niet mee in ons-bubbel-hotel. We zien ze gelukkig weer op de wedstrijd dag. 

In de bus, gaf Tycho nog even een update wat we zouden gaan doen; richting het hotel, testen en naar de kamers. Precies zo gebeurde het ook. Op de kamer, alles uitpakken, spelletjes spelen, schrijven, tekenen en wachten op ons eten. We mogen onze kamer niet af, totdat we een negatieve testuitslag hebben. Voor het eten heeft iedereen gedouchd en toen het eten kwam, gingen we lekker op 1 oor. 

Wat is het weer fijn om met zo'n Heerlijke groep op pad te zijn. Het plezier, de saamhorigheid, gezelligheid en het begrip naar elkaar dat is toch, waar ik wel enorm blij van wordt. 

Ik vraag aan Thomas en Sanne wat het leukste was vandaag en daar komt uit, dat we het leuk hebben samen met ons Nederlands team! Het vliegen was ook zo leuk, dus gewoon de eerste dag.

2 comments on “EK-Journaal aflevering 2: Ze zijn gearriveerd!

  1. Jenny/Giovanni

    Toppers, heel veel succes

Comments are closed.