Tijdens de meeste, zo niet al onze activiteiten worden foto’s gemaakt door judoforholland.nl en vaak ook door andere BeterJudo medewerkers. Deze foto’s worden over het algemeen op deze site gepubliceerd en heel af en toe ook op de site van de Judobond, of gebruikt voor krantenberichten. Ook publiceren we foto’s met een (veel) lagere beeldkwaliteit op onze Facebook pagina.

Is dat ongewenst om wat voor reden dan ook, gelieve dat dan aan te geven aan Bob Lefevere en dan zullen we foto’s van uw kind zoveel mogelijk van de site weren. Uiteraard kan er af en toe een foto tussendoor slippen (Zo maken we bijvoorbeeld na vrijwel elke wedstrijd een groepsfoto) dus dan zullen we daar een andere oplossing voor bedenken. Een voorbeeld van onze foto’s kunt u bekijken op de Sylverback Imagery fotopagina.

Copyright

De foto’s zijn copyrighted. U mag foto’s van uw eigen kind of van uzelf gebruiken voor privédoeleinden, maar zonder toestemming niet voor een vereniging, bedrijf of liefdadige instelling.

Regels

U mag zelf foto’s maken van de lessen, maar er zijn een aantal regels:
– Sommige leden willen niet gefotografeerd worden. Dat staan we dus ook niet toe.
– Er mag onder geen enkele voorwaarde flits worden gebruikt. Sommige van onze leerlingen zijn epileptici en een cameraflits kan een epileptische aanval veroorzaken.
– Tijdens sommige wedstrijdtrainingen en sommige andere gelegenheden zullen we het maken van beeldmateriaal beperken. Er mogen dan geen foto’s of video’s worden gemaakt.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.