Over fotografie
Camerawerk tijdens BENG-XX

Tijdens de meeste, zo niet al onze activiteiten worden foto’s gemaakt door BeterJudo medewerkers. Deze foto’s worden over het algemeen via deze site gepubliceerd en heel af en toe ook op de site van de Judobond, of gebruikt voor krantenberichten. Ook publiceren we foto’s met een (veel) lagere beeldkwaliteit op onze Facebook pagina.

Tijdens de inschrijving is u de vraag gesteld of u er bezwaar tegen heeft dat afbeeldingen van u of uw judoka worden gebruikt in onze publicaties. Over het algemeen betreft dat het afbeelden op onze fotowebsite, en incidenteel kan zo’n foto gebruikt worden in een artikel op de website, of in een video. Met ingang van 2020 kan deze media ook worden gebruikt voor het Europese Erasmus+ project.

Onze fotopagina

Een voorbeeld van onze foto’s kunt u bekijken op de fotopagina. Er staan vele duizenden foto’s op en ze zijn gerangschikt per jaar, en vervolgens op evenement. De fotosite gaat terug tot 2010, en er is een aparte afdeling Prehistorie.

Copyright

De foto’s zijn copyrighted. U mag foto’s waar uw eigen kind of uzelf op staan gebruiken voor privédoeleinden, maar zonder toestemming nooit voor een vereniging, bedrijf of liefdadige instelling.
Houd er ook rekening mee dat de toestemming die u aan BeterJudo heeft gegeven om foto’s te publiceren, zich niet uitstrekt tot uzelf. Maakt u dus foto’s waar andere judoka op staan en wilt u die ergens publiceren (en let op: Dat geldt ook voor plekken als Facebook of Twitter!), dan is het verstandig om dit even te overleggen.

Regels

  • U mag zelf foto’s maken van de lessen, maar er zijn een aantal regels:
    Sommige leden willen of mogen niet gefotografeerd worden. Dat staan we dus ook niet toe. Overleg dat dus eerst.
  • Er mag onder geen enkele voorwaarde flits worden gebruikt. Sommige van onze leerlingen zijn epileptici en een cameraflits kan een epileptische aanval veroorzaken.
  • Tijdens sommige wedstrijdtrainingen en sommige andere gelegenheden zullen we het maken van beeldmateriaal beperken. Er mogen dan geen foto’s of video’s worden gemaakt. Dat wordt apart medegedeeld.
  • Van de kata-topteams mag, tijdens hun training, geen video worden gemaakt.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.