In het kader van de nieuwe privacywetgeving zijn wij genoodzaakt om al onze leden opnieuw in te schrijven. Ons nieuwe inschrijfformulier is volledig in lijn met de nieuwe regelgeving. We zullen dan ook in de komende maanden al onze leden benaderen om het nieuwe formulier in te vullen en te ondertekenen.
In het nieuwe inschrijfformulier wordt u expliciet gevraagd naar uw toestemming voor 1) Het opslaan van uw gegevens, en 2) Het maken en gebruiken van mediamateriaal. Dat waren zaken die we tot nu toe impliciet aannamen, maar dat is volgens de nieuwe regels niet meer toegestaan.

Hoe kunnen we het formulier invullen?

  • We zullen blanco formulieren klaarleggen tijdens de lesavonden.
  • Het is ook mogelijk om het formulier hier te downloaden, af te drukken en in te vullen.
  • Lever een ingevuld formulier in bij Christel of Bob.

Veelgestelde vragen

Ben ik nu niet meer officieel ingeschreven?
Jawel. Het nieuwe inschrijfformulier staat vooralsnog los van je status als lid. We zeggen vooralsnog, omdat nog niet duidelijk is hoe de wetgeving hier in de toekomst mee om zal gaan. Daarom is het zaak dat elk lid zijn of haar nieuwe formulier zo spoedig mogelijk inlevert.
Ik wil geen medische gegevens verstrekken
Dat is geen probleem. Dan hoeven ze niet ingevuld te worden. Houd er rekening mee dat we soms bij meerdaagse reizen alsnog om medische informatie vragen- soms hebben we die informatie gewoon nodig.
Hoe wordt het aangepakt als ik geen toestemming voor foto’s geef?
Dan worden er toch normaal foto’s gemaakt. Als de betreffende judoka daar op staat, wordt zijn of haar gezicht geblurred, zodat de judoka onherkenbaar wordt. Bij minder spontane gelegenheden zoals groepsfoto’s wordt de judoka daarvan afgezonderd. Bij toernooien is dat lastiger: Hoewel wij geen foto’s zullen maken geldt dat niet voor andere fotografen, en daar hebben we uiteraard geen controle over.

GDPR wetgeving: Nieuwe inschrijvingsformulieren.
%d bloggers liken dit: