Nog geen lid van de mailgroep? Dat is best wel jammer.. Dan mis je aankondigingen voor toernooien, leuke aanbiedingen in de webshop, fotoseries, video en allerlei andere leuke informatie.
Bij aanmelding wordt iedereen in het mailbestand gezet, maar we zien dat heel veel mensen zich heel snel weer afmelden. Gek genoeg krijgen we wel vaak vragen over onderwerpen van zaken die gewoon op de website staan, en helaas moeten we elke vakantie weer ondervinden dat er mensen voor de deur staan die -inderdaad- niet op de website hebben gekeken.

Om dat soort narigheid te voorkomen, is het misschien het beste dat u zich in elk geval aanmeldt voor de groep MEDEDELINGEN. Daar zetten we altijd alle zaken in die eigenlijk iedereen moet weten: Vrije dagen, bestuursmededelingen, enzovoort. Er zijn nog andere groepen: Zie onder voor meer uitleg.

Kunt of wilt u geen email van BeterJudo ontvangen, dan is het misschien de moeite om lid te worden van de BeterJudo Telegram groep.
Dat is net zoiets als WhatsApp (maar dan beter, veiliger en met veel meer mogelijkheden) en lid worden gaat heel simpel: 1) Download de Telegram app, 2) Klik op deze link.
Aanmelden voor de email nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in.


Kies het type email waarin u bent geinteresseerd
(Gelieve altijd Mededelingen te selecteren)


Geen lid van de mailgroep?
%d bloggers liken dit: