Geen lid van de mailgroep?

Nog geen lid van de mailgroep? Dat is best wel jammer.. Dan mis je aankondigingen voor toernooien, leuke aanbiedingen in de webshop, fotoseries, video en allerlei andere leuke informatie.
Bij aanmelding wordt iedereen in het mailbestand gezet, maar we zien dat mensen zich soms weer heel snel afmelden. Gek genoeg krijgen we wel vaak vragen over onderwerpen van zaken die gewoon op de website staan, en helaas moeten we elke vakantie weer ondervinden dat er mensen voor de deur staan die -inderdaad- niet op de website hebben gekeken, geen mail hebben gehad en ook geen Whatsapp berichtje.

Om dat soort narigheid te voorkomen, is het misschien het beste dat u zich in elk geval aanmeldt voor de nieuwsbrief MEDEDELINGEN. Daar zetten we altijd alle zaken in die eigenlijk iedereen moet weten: Vrije dagen, bestuursmededelingen, enzovoort. Er zijn nog andere groepen: Zie onder.

Whatsapp

Er is een groep op Whatsapp: “BeterJudo Mededelingen”. De groep telt meer dan 100 leden, en daar doen we de meer dringende mededelingen, maar ook de artikelen die op de website verschijnen. Om lid van deze groep te worden kun je deze link volgen.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Aanmelden voor de email nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in.


Kies het type email waarin u bent geinteresseerd
(Gelieve altijd Mededelingen te selecteren)