..en dan, na het toernooiweekend, weer over tot de orde van de dag. Het volgende grote project is onze reis naar Griekenland! Er staan een aantal zaken op de agenda. Als volgt:

Laatste betaling

De laatste betaling van 450 euro moet op of voor 11 april aan BeterJudo overgemaakt te zijn. Lukt dat niet of pas later, neem dan contact op met Christel. Dat is belangrijk!

Koffers delen

Heb je al een maatje gevonden om je koffer mee te delen? Zoals bekend gaan we uit kostenoverwegingen niet per persoon een koffer meenemen, maar worden de koffers gedeeld. Zorg dat we niet voor verrassingen komen te staan, en je toch met je eigen persoonlijke koffer op Schiphol staat. Die kan dan namelijk niet mee.

Reisverzekering

Ben je verzekerd voor deze reis? Zorg dat je een reisverzekering hebt! Vooral belangrijk voor medische kosten. De meeste mensen hebben een ziektekostenverzekering die geldig is in het buitenland, maar aanvullende kosten worden dan vaak niet gedekt. Zorg dat dat geregeld is!

Allergieën, speciale behoeften voor wat betreft voedsel?

Heb je speciale behoeften voor wat betreft voedsel, bijvoorbeeld als je een allergie hebt? Dan willen we daar graag zo snel mogelijk een schriftelijke verklaring van je huisarts van hebben.

Vragen?

Vragen kun je stellen aan Tycho, Christel of Bob.

Griekenland! Nieuwe aanwijzingen!
%d bloggers liken dit: