Ben van der Eng zou vandaag 63 jaar zijn geworden. Helaas, het mocht niet zo zijn. Op 22 mei 2015 nam hij afscheid en liet ons, zij het tijdelijk, verslagen achter. Maar de realisatie dat we zijn levenswerk niet zomaar konden laten liggen heeft ons verder doen gaan en nu staat SNJF, sterker dan ooit, aan de vooravond van grote veranderingen. Precies zoals Ben het gewild zou hebben: altijd verder, groter, mooier en met een ambitie die ver over de grenzen van ons krappe landje reikt.

Christel schrijft..

Vandaag 1 februari 1953, ben je geboren, vandaag zou je 63 zijn geworden. Helaas mocht het niet zo zijn, maar wat heb je veel gedaan voor heel veel verschillende mensen in je te korte leven. Het jaar 2015 begon zo leuk in maart, met de geboorte van Nikki, maar al snel in April kwam jij terecht in het ziekenhuis en 7 weken later hebben we met elkaar afscheid moeten nemen van jou. Je tijd zat erop, wat had je nog veel plannen, met je vrouw en Sacha, met je kinderen, met je judoka’s en jouw Special Needs Judo Foundation. Met elkaar waren we een gouden team, dat team heeft een behoorlijke breuk opgelopen, maar we zijn sterk met elkaar en redden het samen. Een versterkt bestuur en met heel veel liefde voor onze doelgroep,  blijven we groeien en doorgaan, met jouw MISSIE.

We missen je nog elke dag en even een paar dingen vragen kan al niet meer sinds 22 mei 2015.

Vandaag staan we stil bij jouw geboortedag 01-02-1953

Liefs van al je judoka’s, en ons, Tych en Christel

Tycho schrijft..

Lieve Ben,

Vandaag hadden we je 63 ste verjaardag moeten vieren. Helaas kunnen we dat niet meer. Maar maatje wat heb je veel betekent voor ons en niet te vergeten voor iedereen die te maken heeft met G-judo en zoals het de laatste jaren SN-JUDO genoemd wordt. Zonder jou was er nauwelijks tot geen judo voor mensen met een beperking geweest en zeker niet de mogelijkheden die er zijn voor deze heerlijke doelgroep. Wees gerust we gaan door met je werk.
Maar zeker zullen we je missen als vriend,  vader, man en opa.
Love u man
Tycho

“Ik heb een missie, en niet veel tijd” -Ben van der Eng
%d bloggers liken dit: