772611395455897
In een uitverkocht Hotel Fletcher is Karen Stevenson uitverkozen tot sportvrouw 2014 van Heiloo. Jurgen Moolenaar werd G Sporter van 2014. Timo Lesterhuis was genomineerd voor sportman maar viel buiten de prijzen. Jurgen Moolenaar behaalde in 2014 zijn zwarte band met een prachtig examen. Ook nam hij deel aan een aantal G toernooien (voor judoka’s met een beperking) waar hij steevast op de 1e of 2e plaats eindigde. De jury complimenteerde Jurgen met zijn doorzettingsvermogen en met zijn goede judotechniek.

Uit het juryrapport:
Jurgen is ruim 18 jaar geleden begonnen met judo bij Dojo ’t Loo. Hij heeft ondanks zijn beperking altijd in de reguliere lessen meegetraind. Gestaag is hij omhoog geklommen in de graduaties totdat hij ruim 2 jaar geleden na veel oefenen en via een aantal deelexamens de bruine band behaalde. Hij moest zijn leraren beloven om ook een gooi te doen naar de zwarte band. Naast zijn training bij Dojo ’t Loo ging Jurgen daarvoor ook wekelijks bij BTRjudo in Amsterdam judoën. Deze club geeft les en begeleidt G judoka’s. Daar is Jurgen ook gaan meedoen met toernooien voor G judoka’s met aansprekende resultaten.
Afgelopen maand heeft Jurgen in de Dojo in Heiloo zijn zwarte bandexamen afgelegd. De 3 hoofdige jury olv van 6e danner Jos Kops was vol lof over het examen van Jurgen en kende dan ook resoluut de zwarte band toe. Jurgen werd geroemd om zijn goede techniek en om zijn enorme doorzettingsvermogen.

Jurgen Moolenaar wordt G-sporter 2014 in Heiloo
%d bloggers liken dit: