BENG-XXIV

BENG-XXIV
BENG-XXIV

Wanneer

12/04/2024 - 14/04/2024    
Hele dag

Waar

Sporthal De Walvis
Van Loenenlaan 1, Beverwijk, 1945 TB

Evenement type

Ook dit jaar wordt, in samenwerking met de Special Needs Judo Foundation, voor de 24e keer het grootste Special Needs judotoernooi ter wereld georganiseerd door BeterJudo. Op vrijdag 12 april 2024 vindt de Divisioning plaats, waarbij judoclinics worden gegeven om ervoor te zorgen dat de deelnemers op de juiste wijze worden ingedeeld.

Op zaterdagochtend 13 april vindt de SNWJG plaats, de Special Needs World Judo Games, een toernooi voor judoka van 16 jaar en ouder, op de niveaus 1, 2 en 3. In de middag van dezelfde dag staat de SNWJG Kata op het programma, speciaal voor liefhebbers van kata.

En op zondag 14 april staat de hele dag in het teken van BENG!, ons grote judofeest dat vooral gericht is op plezier, met live muziek en tal van judoactiviteiten.

Er is een shuttle service om de supports en judoka op en neer te brengen van en naar Sporthal De Walvis in Beverwijk. Houd er rekening mee dat de shuttle ’s ochtend rond 0800 naar Beverwijk rijdt, en pas ’s middags na de prijsuitreiking weer terug. De shuttle vertrekt vanaf de Alphons Laudyschool in Osdorp.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.