KATATOERNOOI: Gewoon G-Judo katatoernooi in Bodegraven

Gelukkig beginnen de wedstrijden weer een beetje op gang te komen; We hebben al een Shiai gehad in Arnhem, en op de kalender stond al een tijdje het "Gewoon G-Judo' katatoernooi in Bodegraven. We moeten nog even geduld hebben want het is pas op 5 Februari, maar dan kunnen ook de judoka van Katastrof zich uitleven. Het toernooi in Bodegraven is een toernooi voor alle niveaus van het aangepast judo, en het belooft zoals altijd weer en gezellige dag te worden.

We gaan het zaterdag de 18e even over de inschrijving en indeling hebben, en daarna kan er via deze link worden ingeschreven! Hou rekening met de volgende regels:

  • Maar eén judoka van het koppel schrijft zich in, namens het koppel. Hoe dat verder financieel wordt afgehandeld laten we aan jullie eigen creativiteit over;
  • Zorg dat Uke ook weet dat je hem of haar hebt gekozen. Uiteraard gaat dat allemaal in overleg. Kies dus niet zomaar iemand, overleg eerst.
  • Je kunt een uke vragen uit het lerarenteam (Tycho, Renske, David, Martijn) maar die betalen niet mee. Ze bewijzen je immers een dienst!

Wie de foto's nog eens wil bekijken van het vorige toernooi (In 2020) kan op onderstaande foto klikken.