Koffers pakken

Zoals bekend gaan we koffers delen. Dat betekent dat de koffers moeten worden ingepakt voordat we ons op dinsdag voor vertrek verzamelen.

Iedereen die meegaat naar Griekenland, brengt op vrijdagavond 19 mei vanaf 19:00 zijn tas naar de school.

Dan zullen we jouw bagage in een koffer stoppen die je met een ander deelt. De eigenaar van de koffer neemt dan die koffer weer mee terug, en op dinsdag mee naar Schiphol (niet op zaterdag, zoals eerder vermeld!).

Die avond is er ook gelegenheid om aan de les deel te nemen, als je dat wilt.

Vertrek en verzamelen

Het meeting Point op Schiphol Plaza

We vertrekken om 16:15 en we moeten om 13:15 inchecken. We verwachten dus iedereen STIPT om 13:00 bij het Meeting Point op Schiphol Plaza. Dat is het roodwitte gebouwtje dat op de Plaza staat.  Het is belangrijk dat je op tijd bent, zorg dus dat je op tijd vertrekt! Van daaruit gaan we in kleine groepjes naar de check-in. Je mag 1 tas handbagage meenemen met een maximaal gewicht van 10 kilo, naast de spulletjes die in de gedeelde koffer zitten.

Wat mag ik NIET meenemen?

Je mag GEEN messen. scharen, nagelknippers, vloeistoffen en gels meenemen in je handbagage. Alles dat scherp is of op een wapen lijkt, is verboden. Ook een flesje water mag niet. Je kunt nadat je de beveiliging bent gepasseerd een flesje water kopen, dat mag wel. Een leeg flesje meenemen en dat achter de beveiliging vullen is ook toegestaan.

Wat moet ik meenemen?

Voor vertrek

Je paspoort of ID. Wij zorgen voor de tickets. Vergeet dit niet! We hebben geen tijd om je papieren op te halen als je ze vergeet en dan kun je dus niet mee!

In het vliegtuig

De vlucht duurt ongeveer 3 uur. Transavia levert geen snacks of lunch. Als je wilt kun je boterhammetjes meenemen. Neem muziek en een tijdschrift mee en, als je die nodig hebt, pillen tegen reisziekte.

Tijdens ons verblijf

 • Het is warm in Loutraki maar ’s avonds kan het vanwege de zeewind fris zijn. Neem dan je zwarte BeterJudo sweater mee.
  Voor de rest heb je alleen zomerkleding nodig.
 • We gaan maar 6 dagen, neem dus niet teveel kleding mee.
 • Kleding voor het afscheidsfeest.
 • Zwemkleding is leuk, want we gaan ook naar het strand.
 • Uiteraard moet je judopak mee! Zorg dat het schoon en WIT is, geen blauwe pakken.
 • Dames dragen een WIT t-shirt onder hun judopak, zonder opschriften.
 • Slippers voor in de dojo. Dat zijn niet dezelfde slippers als die waar je overdags op loopt!
 • Zonnebrand
 • Toiletspullen. We houden de oude regel aan die we altijd hanteren tijdens dit soort uitstapjes:
  IEDEREEN doucht, ELKE dag.
  Er zijn geen uitzonderingen, groepsleiders houden dit in de gaten.
 • Zakgeld. We kunnen geen bedrag adviseren, dat ligt voor iedereen anders.
 • Medicijnen gaan in de handbagage. We gaan er van uit dat je zelf weet wanneer je die moet innemen. Kun je dat niet, geef ze dan aan Christel.

Groepjes

Iedereen wordt in groepjes opgedeeld. Met dat groepje ga je naar het ontbijt, lunch, avondeten en verplaats je je tijdens de verschillende activiteiten. Het is NIET de bedoeling dat je je ineens bij een ander groepje aansluit zonder medeweten van de leiding. Het is ook NIET de bedoeling dat je achterblijft bij een activiteit zonder medeweten van de leiding. Zonder tegenbericht doet iedereen mee aan alle activiteiten. Ben je moe of kun je iets niet aan, laat dat dan weten.

En verder..

Je kunt uiteraard een camera meenemen. Maar als je foto’s maakt met je telefoon, gebruik dan Instagram en gebruik de hashtag #floweroi of #beterjudo. Dan komt je foto uiteindelijk op de website terecht.

Laatste voorbereidingen Griekenland
%d bloggers liken dit: