We hebben het al eerder deze week gemeld: In verband met de nieuwe GDPR privacyregels zijn we overgegaan op een nieuwe manier van mail afleveren. We gebruiken het bedrijf MailChimp om dat voor ons te doen. Tegelijk gaan we onze gebruikers in staat stellen om zelf in te stellen waarover ze emails willen ontvangen. Doe je bijvoorbeeld nooit aan wedstrijden of andere evenementen mee, dan kun je de categorie EVENEMENTEN uitschakelen. Heb je een hekel aan foto’s kijken, dan zet je de categorie FOTOSERIES uit.

Categorieën

Er zijn (voorlopig) drie categorieën:
– MEDEDELINGEN
Deze categorie kan niet worden uitgezet. Hierin komen de berichten zoals: “We hebben aanstaande maandag geen les” en we willen niet dat iemand die mist. Deze mails verschijnen op zondag, dinsdag en donderdag.
– FOTOSERIES
Deze categorie bevat foto en video van onze activiteiten. Deze mails verschijnen dagelijks.
– EVENEMENTEN
Hieronder vallen uitnodigingen en draaiboeken van onze evenementen. Deze verschijnen op zondag.

Uitschrijven

Wil je helemaal geen email ontvangen (niet verstandig, maar je eigen verantwoording) dan bevindt zich onderaan elke email een link.

Aanpassen

Wil je je email voorkeuren aanpassen, dan kan dat ook via de links onderaan de email.

Incidentele categorieën

We kunnen ook tijdelijk categorieën instellen. Zo is er bijvoorbeeld op het moment een categorie ROEMENIE2018. Zo kunnen we alleen de deelnemers aan de trip naar Roemenieë bereiken, en hoeven we de anderen niet lastig te vallen met mailtjes over deze reis. Overigens blijven de artikelen gewoon verschijnen op de website!

En tot slot

Dit is de eerste mail in de categorie MEDEDELINGEN. Zien jullie iets raars of heb je vragen, schroom dan niet om te mailen naar bob@specialneedsjudo.nl.

Nieuwe afhandeling email
%d bloggers liken dit: