Klik de foto voor galerij

Een klein team bestaande uit Ryan Goos, Matthijs Schrama, David Lefevere en Jurgen Moolenaar vertrok vrijdagmorgen de 28e ’s morgens vroeg naar Aylesbury in de UK om daar deel te nemen aan het BJA British Open. We hadden besloten met twee auto’s te gaan, dus de reis ging eerst naar Duinkerken om daar op de ferry naar Dover te stappen. Ook de aankomst in Dover ging voorspoedig. De problemen begonnen ter hoogte van Maidstone, met nog ongeveer 150 kilometer te gaan. Daar begon een file die aanhield tot de afslag High Wycombe, en daar hebben we maar liefst 3,5 uur over gedaan.
’s Avonds zijn we in een pub Fish & Chips gaan eten, en de volgende ochtend gingen we al vroeg onderweg naar het Stoke-Mandeville Stadium in Aylesbury. Een heel mooi, hypermodern stadion met alle faciliteiten voor gehandicapte sporters. Het toernooi sleepte zich een beetje voort, waardoor men erg laat begon. Onze judoka’s hebben mooie knokpartijen laten zien, waardoor we aan het eind van de dag met 1x goud, 2x zilver en 1x brons naar huis gingen. Ook de andere Nederlanders deden goede zaken. Gelukkig was Aylesbury dus succesvoller dan Astana.
Op de thuisreis passeerden we Dover Castle en aangezien we meer dan ruim op tijd waren voor de ferry besloten we daar naar binnen te gaan. Daar bleek een heus riddertoernooi aan de gang te zijn! Zie de foto’s.
In de loop van de week verwachten we nog een verslag van Jurgen Moolenaar.

OH28 – Foto’s van het BJA British Open SN 2015
%d bloggers liken dit: