Het is zover, de campagnes zijn gestart, de KLM is aangeschreven om een zo gunstig mogelijk tarief te krijgen, deelnemers zijn hard aan het nadenken of ze echt wel meewillen..

..want het wordt zwaar. SNJF gaat volgend jaar van 21 juli tot en met 4 augustus naar Tokyo, Japan, waar het Judo bedacht is en waar we meer kunnen leren over onze kata’s. Het programma staat nog open, maar zeker is dat we het grootste deel van de tijd zullen besteden aan datgene waar de meesten van ons een groot deel van hun leven aan wijden: Judo, Judo, en meer Judo. En natuurlijk zullen we wat bezienswaardigheden gaan bezoeken, want Japan is een mooi en bijzonder land.

Dat alles kost geld, heel veel geld. Meer geld dan een gemiddelde judoka op kan brengen. Daarom zijn verschillende fondsen aangeschreven, en gaat de SNJF gebruik maken van het hypermoderne verschijnsel dat “crowdfunding” wordt genoemd: Fondsen inzamelen via een website, via de tussenpersoon GoFundMe. Hoe kunnen we werven? Door iedereen die het Judo, het Special Needs Judo en in het speciaal ons katateam KATASTROF een goed hart toedraagt op te roepen om te geven! Klik het GoFundMe logo hieronder en DONEER!!!

U mag natuurlijk ook gewoon storten op ons rekeningnummer NL77ABNA0425005062 t.n.v. SNJF, onder vermelding van “Project Japan”

gfm_logo_300dpi

Project Japan
%d bloggers liken dit: