Tycho geeft de laatste instructies voor vertrek. Klik op de foto voor meer!

En daar gaan ze dan.. 35 man sterk en met de judoka van Alcides en De Hechte Band erbij zelfs 70! Bijna iedereen was op tijd, en dat was nodig ook want Transavia had een computerstoring waardoor men alle instapkaarten met de hand moest verwerken. Uiteindelijk vertrok men redelijk op tijd naar Eleftherios Venizelos Airport in Athene, en daar wordt om 20:30 lokale tijd geland.

Tijdsverschil

Het tijdsverschil met Griekenland is +1 uur. Met andere woorden: Het is daar 1 uur later. Houd daar rekening mee als je mensen ter plaatse wilt bellen. Houd er in elk geval rekening mee dat iedereen een kamer deelt en dat een telefoontje ’s avonds laat misschien ongewenst anderen wakker maakt. In noodgevallen: Bel Tycho of Christel.

Deze blog

We gaan proberen om deze blog dagelijks bij te houden. Over het algemeen zal dat laat in de avond gebeuren; de judoka zijn immers het grootste deel van de dag bezig!

Morgen

Morgen is de dag dat we de judoka wat laten acclimatiseren. Er is dan ook niet veel geplanned. Laten we zien wat de woensdag brengt!

QE23-Griekenland: Vertrek
%d bloggers liken dit: