De heren van de SNJU bij de persconferentie en de burgemeester van Loutraki. Klik op de foto voor alle foto’s van vandaag!

Christel (nagekomen)
Wat een mooi weer vandaag! Vandaag zijn we met 9 taxis naar Loutraki geweest, een leuk stadje aan zee, heerlijk gewandeld over de boulevard. Rond twee uur zijn er een aantal lekker gaan zwemmen in de zee. Vervolgens op een terrasje wat gedronken en gewacht op onze 10 taxi’s. Terug op ons sport kamp hebben er een aantal charmant gezwommen met badmutsen op, een aantal hebben gevoetbald en beach volleybal gedaan. Na het diner hebben de meeste de voetbal finale gekeken. Al met al ons heerlijk vermaakt vandaag.

En een filmpje van Renske, gemaakt bij het ontbijt:

Renske, 11:05: “we zijn vandaag heel chill ochtendje gehad! daarna besloten om met zn alle naar loutraki te gaan. we zijn met 9 taxis gegaan! nu zijn we in loutraki wat eten en zwemmen”

Programma voor donderdag

Donderdag begint het officiële programma. In de ochtend wordt de SNJU geïntroduceerd en worden de regels voor het SN-Judo doorgenomen. Daarna wordt er een uurtje getraind. Na de lunch gaan de coaches en judoka op excursie naar de Epidaurus-Nafplion. Na het avondeten is er een vrije avond.

QE24 – Dag2: Een vrije dag
%d bloggers liken dit: