Groepsfoto in Nafplion! Klik op de foto voor alle foto’s van de 25e

Gisteren nog even..

Klik ook nog even op DEZE link voor het aangevulde verslag van gisteren; er zijn verder vandaag nog een heleboel foto’s toegevoegd!

Kleine opmerking over de foto’s: Het lijkt alsof sommige gebeurtenissen door elkaar lopen. Dat komt omdat niet iedereen zijn of haar telefoon op de Griekse tijd heeft afgeregeld, en daardoor loopt een en ander door elkaar. Niks aan te doen!

Na de break: het verslag van vandaag.

[Christel:] Deze dag stond in het teken van educatie, judo en vermaak. We vermaken ons hier prima met elkaar. In de ochtend van half 10 tot half 12 hebben de coaches uitleg gekregen over de SNJU, de SNJU geschiedenis en de toernooien die er georganiseerd gaan worden, zoals Finland in januari 2018!!! De judoka’s hebben een potje beachvolleybal gedaan en wat getraind in de gymbox.

Om 12 uur hebben we een judo training gehad van een uur, met drinkpauzes. We hebben gejudood met Zwitsers, Roemenen, Zweden, Grieken en Finnen. Daarna hebben we even ons opgefrist en zijn we met drie bussen naar Epidaurus gegaan, een prachtige weg, die voor een aantal met hoogtevrees misschien net iets te hoog was… in Epidaurus was een prachtig theater en een museum.

Epidaurus Theatre

Vervolgens zijn we naar Nafpilon gegaan wat de oudste hoofdstad van Griekenland is, een prachtig oud stadje, wat de moeite waard was.

Wat een voorrecht om met elkaar hier op een mooie wijze rondgeleid te worden daar Mr Peppas en zijn team!!! Nu zijn we op weg naar ons Sportcamp waar een aantal op een Griekse rijd nog wat gaan eten en dan lekker slapen, want mijn stappenteller geeft aan dat we 200 procent hebben gelopen. Slaap lekker iedereen 💋

Morgen

Morgenochtend geeft Tycho zijn fameuze presentatie “Judo en het Brein”, gevolgd door instructie over divisioning en wat praktijkoefeningen.
’s Middags vindt de officiële opening plaats, en ’s avonds zijn de judoka vrij.

QE25 – Opening en bezoek aan Epidaurus Theatre
%d bloggers liken dit: