De groep is gearriveerd en neemt deel aan de eerste avondtraining. Klik op de foto voor de hele galerij! (Foto’s: Christel, Dennis)

Bijdrage van Abigail en Thomas

We vertrokken op donderdag 28 juni rond 8 uur vanuit Amstelveen, Dennis die reed en tot half 12 hebben we in de auto gezeten, daarna hebben we lekker geluncht en gewacht op een milkshake voor Dion, maar na een half uur was er nog geen milkshake en uiteindelijk was er geen milkshake, en geld terug.
Toen hebben weer tot 15.00 uur gereden en spelletjes gespeeld, filmpjes gekeken. Toen zijn we even gestopt om onze benen te strekken en hebben we een ijsje gegeten. Daarna liepen we terug naar de auto en verder gaan rijden tot ongeveer 17.00 uur en toen ging Christel rijden tot in Zwitserland en hebben we getraind met de Zweden, Zwitsers, Nederlanders, Finnen en Belgen. Daarna zijn we met zijn allen gaan eten bij de pizzeria, wat heel gezellig was. De Roemenen waren er ook nog en aten mee. Nu lekker slapen en morgen een mooie dag beleven in Zürich en trainen met elkaar.
Abigail en Thomas

RF28 – Toernooi Zwitserland dag 1
%d bloggers liken dit: