Pret in Uster! Klik op de foto voor de hele galerij.

Vanmorgen vroeg op (07.30)
In ochtend oefeningen gedaan en 12 uur eten. In de middag wedstrijden, dan prijsuitreiking, dan bbq, voetbal kijken en disco. Vandaag 2e geworden. Was uitstekend, gezellig en leuk.
Iedereen bedankje gegeven die Wil mee had gegeven. Vond mensen leuk.
Door Thomas

De toernooidag begon vandaag met een leuke opening van muziek en een alphorn, daarna begon de divisioning zodat iedereen in de juiste poules zou zitten tijdens de wedstrijden. Alle coaches van de landen en clubs hielpen mee met de divisioning, wat een fijne samenwerking opleverde.

Rond 12 uur konden we lunchen waar we daarna rond 13.00 begonnen aan de wedstrijden. Thomas stond in een pittige groep judoka’s maar deed het echt prima!!! Hij werd 2e.
Vuk, onze grote vriendelijke reus, vermaakte zich echt zo goed op en rond de mat. Hij verloor 2 partijen, maar met een lach op zijn gezicht.
Dion was ingedeeld tegen twee sterke, Hongaren. Adam, de eerste Hongaar, die was gisteren van de trap afgevallen en kon helaas alleen Newaza judoën. Dion werd in zijn eerste Newaza partij een beetje overvallen en verloor. De volgende partijen won hij met prachtige worpen en een houdgreep in zijn Newaza partij.
Abigail mocht meedraaien in een poule bij de vrouwen rond de 100 kg. Ze scoorde per ongeluk ook nog een wazari. Mooi meegedraaid hoor Abigail.

Na de medailleceremomie hebben we mensen bedankt voor de lieve gastvrijheid en het toernooi, met de leuke presentjes die we mee hadden gekregen van Wil
Rond 18.30 uur hebben we mogen genieten van een heerlijke bbq. We gaan zo lekker naar ons bedje, na een mooi wedstrijd dagje. Ik ben Mega trots op onze judoka’s!!! Tjuuuuuussssss
Door Christel

RF30 – Zwitserland dag 3
%d bloggers liken dit: