The Sala sporturilor “Hora Demian” in Cluj Napoca.

Click the picture for the gallery


Wat een mooie dag,
Tycho: De divisioning ging geweldig, leuke lessen met veel randori spelletjes door Erno, Dick en Alexandru, waardoor wij snel nog mooiere poules konden maken. Wat een heerlijkheid, zoveel jonge kinderen die voor het eerst een toernooi mee maakten, maar zeker ook de scheidsrechters. Oh wat vonden die het spannend, maar wel onwijs leuk. Met de geweldige hulp van onze lieve dames Wil, Odile, Céline, Monique, Amanda en de ouders van enkele Roemeense judoka werden de judoka’s snel op de mat geholpen, waardoor de eerste sessie met 1,5 uur klaar was.
Na een korte stop gingen de groteren aan de slag. Wat ben ik trots op al onze judoka’s die met volle overgave de strijd aangaan. Maar zeker ook alle judoka hulpen, die ervoor zorgen dat iedereen kans heeft om te judoën. Alan, Dion, Hubert Galatz, Dick Dahlström Rösselharth, Erno en Mînea Alexandru onwijs bedankt mannen jullie hebben voor vele blije gezichten gezorgd.
Ook alle ouders onwijs bedankt alvast weer voor jullie steun, blijheid en daardoor fantastische begeleiders.
Hou van jullie allemaal!
/Tycho
En natuurlijk ook hartelijk dank aan Alexandru, Vanya en het SNJU team en de scheidsrechters die de dag begonnen als volslagen onbekenden met SN-Judo maar zo leergierig waren dat de divisioning behoorlijk uitliep. Het gaat goed in Roemenië, mensen!

En morgen..?

Morgen staat er nog een rondleiding door de stad op het programma met aansluitend een lunch en dan worden met de bus naar het vliegveld gebracht. We stappen over in Warschau, stijgen daar op om 19:50 plaatselijke tijd en hopen om 22:00 weer in Amsterdam te landen. Ons vluchtnummer is LO269.

RI09 – Romania 2018 dag 3
%d bloggers liken dit: