Het was een succesvol toernooi en een mooie dag: 5 eerste plaatsen, 2x tweede, 1x derde en 1x vierde plaats. Zie hieronder de foto’s; Klik op de grote foto voor de galerij.

Omdat Herenthout een behoorlijk eind rijden is en we niet op zaterdagochtend halfgaar wilden aankomen hebben we besloten om van het aanbod van Mori-nō-Otoko gebruik te maken en vrijdagavond te vertrekken, zodat we konden overnachten in het Sporta complex in Tongerlo.
Het vertrek had wat voeten in de aarde, aangezien Jurgen zijn müslibollen niet kon vinden.
Met lichte vertraging togen we uiteindelijk naar België, waar we uiteindelijk tegen 2100 aankwamen. Gelukkig waren de vriendelijke broers van Pizzeria Dai Fratelli in Geel bereid om twintig hongerige judoka’s om half 10 nog van voedsel te voorzien.

De wedstrijd.. nou ja, die was heel gezellig. We hebben mooi judo gezien, en al onze judoka’s hebben top gepresteerd. Zoals eerder vermeld: Shannon raakte geblesseerd door een ongelukkige houdgreep, maar gelukkig viel het allemaal mee en na een kort bezoekje aan het ziekenhuis zat ook haar arm weer op de goede plaats. Shannon gaat snel weer werken aan haar herstel.

En de video van een aantal wedstrijden:

En nee, weigeren om iemand een hand te geven hoort niet, maar wordt door sommige judoscholen blijkbaar ook niet afgekeurd. Jammer.

SPORTA toernooi in Herenthout (BE)
%d bloggers liken dit: