Stagiaires

Ferron Touw

Mijn naam is Ferron Touw, woonachtig in Hoogkarspel en ben 19 jaar. ik volg een opleiding aan het CIOS in Haarlem voor sport en bewegingsbegeleider. Zelf judo ik al vanaf mijn 6e jaar en ben ook meervoudig Nederlands kampioen. Op dit ogenblik judo ik bij Kenamju. Judo vind ik nog steeds een hele leuke sport om zelf te doen en ook om het andere te leren en te helpen waar nodig. De reden dat ik hier stage loop is omdat ik dus zelf veel met judo bezig ben en voor mijn school een stage plek moest vinden. Het lijkt mij een hele leuke en leerzame plek en hoop dat ik hier de rest van het jaar ook nog heel veel ga leren en jullie kan leren.
Mijn naam is Ferron Touw, woonachtig in Hoogkarspel en ben 19 jaar. ik volg een opleiding aan het CIOS in Haarlem voor sport en bewegingsbegeleider
Zelf judo ik al vanaf mijn 6e jaar en ben ook meervoudig Nederlands kampioen. Op dit ogenblik judo ik bij Kenamju. Judo vind ik nog steeds een hele leuke sport om zelf te doen en ook om het andere te leren en te helpen waar nodig.
De reden dat ik hier stage loop is omdat ik dus zelf veel met judo bezig ben en voor mijn school een stage plek moest vinden. Het lijkt mij een hele leuke en leerzame plek en hoop dat ik hier de rest van het jaar ook nog heel veel ga leren en jullie kan leren.

Jesper Janssen

Mijn naam is Jesper Janssen, ik studeer aan de Sport Academie Amsterdam daar volg ik de opleiding sport en bewegingsleider. Ik doe deze opleiding om dat ik het heel erg leuk vindt om mensen positief te stimuleren om het beste uit hun zelf te halen. Voor die passie is er in de sport wereld genoeg ruimte om mijzelf daar in te ontwikkelen. Mijn grootste hobby is toch wel sporten maar ik kan ook heel erg genieten van leuke dingen doen zoals weekendjes weg of naar mooie plekken in Nederland of buitenland natuurlijk.  Oh ja en kan niet bestaat niet.
Mijn naam is Jesper Janssen, ik studeer aan de Sport Academie Amsterdam daar volg ik de opleiding sport en bewegingsleider. Ik doe deze opleiding om dat ik het heel erg leuk vindt om mensen positief te stimuleren om het beste uit hun zelf te halen. Voor die passie is er in de sport wereld genoeg ruimte om mijzelf daar in te ontwikkelen. Mijn grootste hobby is toch wel sporten maar ik kan ook heel erg genieten van leuke dingen doen zoals weekendjes weg of naar mooie plekken in Nederland of buitenland natuurlijk.
Oh ja en kan niet bestaat niet.