De “magic triangle” voor vertrek naar Tokyo. Klik op de foto voor de volledige galerij. ATTENTIE: Grote galerij met 362 foto’s!

Naar Tokyo!

Na het succes van onze kata-reis naar Stockholm, mei 2015, werd het plan opgevat om met een klein aantal (+/- 10) judoka op reis te gaan naar de plek waar het allemaal is uitgevonden: Naar Tokyo, om daar de Kodokan te bezoeken, de Eisho-Ji tempel en nog meer bezienswaardigheden. Toen mensen hoorden van het plan werd het originele team van 10 al snel uitgebreid tot 15, toen 20 en uiteindelijk kwamen we uit op 32 personen! Het haalbaarheidsonderzoek werd positief afgesloten en vervolgens begon de taak van contacten leggen, vluchten en hotels boeken, afspraken, draaiboeken en plannen maken om zoveel mogelijk te halen uit de 13 dagen die we daar hadden.

Doelstelling

Doelstelling was, naast de studiereis, ons Special Needs Judo naar Japan te brengen. De Kodokan was zeer geinteresseerd in onze lesmethodes en we hebben dan ook verscheidene workshops mogen uitvoeren, zowel op de Kodokan als op Toyo University. Ook hebben we waardevolle contacten weten te leggen met verscheidene hoogwaardigheidsbekleders van Kodokan Judo Institute en met Special Olympics Nippon.
Inmiddels wordt gewerkt aan een evaluatieverslag, en het ‘huiswerk’ dat we van KJI mee hebben gekregen.

Doel van deze post is echter de publicatie van de foto’s van onze trip! Klik op de foto bovenaan het artikel en bekijk de volledige galerij!

5bfc644b-2dc8-4e4f-a2cc-48852bcd84ca

Terug uit Japan!
%d bloggers liken dit: