Foto’s: Tycho van der Werff / Tomoo Hamana

De laatste competitie dag. Heerlijke warming up en genoten van de wereld kampioenen goshin jitsu Tomoo Hamana sensei en yamasaki sensei. Begon de competitie toch even met een nare blessure van Henry, na een gewone worp van zijn tegenstander was Henry schijnbaar toch raar terecht gekomen. Het is nog niet helemaal duidelijk wat er aan de hand is, maar hoogstwaarschijnlijk een gebroken arm. Henry heel veel sterkte man!!!!!!
Toch streden de Nederlandse judoka’s door, voor Henry!!!!
Allemaal vochten ze voor wat ze waard waren wat resulteerde in brons voor Denise, zilver voor Daan en jawel goud voor Heidi. En niet te vergeten een 5e plek voor onze kanjer Henry.
Gisteren vertelde ik al dat we een judoka moesten verplaatsen, nou dat bleek wel. …. hij had het een stuk zwaarder maar wist toch alles te winnen. Dus de juiste keuze geweest om hem gisteren uit het toernooi te halen.
Vanuit LA een geweldig goed en mooi toernooi gedraaid. trots op iedereen die geholpen heeft en TOT ZIENS!!!!!!!

Tycho in LA (SOSG 2015) deel 6

One thought on “Tycho in LA (SOSG 2015) deel 6

  • 2015-08-02 at 18:10
    Permalink

    Kleine up date over Henry
    Hij heeft zijn boven arm gebroken. Het is gezet en in het gips. Hij voelt gelukkig alles en zijn ouders mogen bij hem zijn. Hij zal zoals het er nu uitziet gewoon met team nl terugreizen.
    Henry, kanjer heel veel sterkte man!!!!

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: