Maandag 22 juni en woensdag 24 juni zijn de laatste judolessen en zoals je weet zijn dit de “Open avond lessen” waar je aan je familie en vrienden kunt laten zien wat je allemaal kan.

En misschien als je heel goed je best gedaan heb dit jaar, krijg je er een slip bij of zelfs wel een hele band, altijd spannend!!!!

Dus nodig gezellig een aantal mensen uit!!!

Wist je dat:

  • Merijn en Elin op donderdag 25 juni om 19.00 uur op Nederland 1, te zien zijn in het programma “Rennen voor twee”. Wil je ze aanmoedigen bij hun triathlon? Dan kan je op 27 juni ze bezig zien in Oud-Gastel. Go, go, go Team Rootlieb en Team Schelvis!
  • Ons judotoernooi in Beverwijk een feestje was, met een echte
    drumband. Heb je het toernooi gemist, schrijf 9 en 10 april 2016 dan alvast in je agenda, want het wordt vast weer een FEESTJE.
  • We vanaf nu prachtige eigen trainingspakken hebben!!! Je kunt ze bestellen bij Tycho of Christel.
  • Renske haar judo-dag een succes was en Renske is geslaagd!!! Van harte gefeliciteerd, nu gaat ze naar het HBO, SPH. Maar ze blijft ons assisteren op de club, hoe leuk is dat!!!
  • We een prachtige website hebben. Krijg je nog geen meldingen op je eigen email-adres, dan kun je je aanmelden op de website. Dat kan door op het menu de optie ‘Login’ te kiezen en helemaal onderaan de link ‘Registreren’ te klikken. Dan krijg je een mailtje, wanneer er een artikel geplaatst wordt. Op deze manier blijf je op de hoogte van toernooien, vakanties en andere zaken die met onze judoclub te maken hebben.
  • Het Katastroff team in Zweden heeft meegedaan aan het kata toernooi en met prachtige medailles en veel ervaringen rijker, weer terug kwamen in Nederland.
  • De lessen beginnen weer op maandag 24 en woensdag 26 augustus. De andere vakantie zijn (Onder voorbehoud) te zien in het Servicemenu.

Iedereen een fijne vakantie gewenst!

Sportieve groeten, BeTeR judoteam.

Uitnodiging Open Avond 2015
%d bloggers liken dit: