20141022-NJ220371Lieve mensen,
Vrijdag 29 mei zal de uitvaartplechtigheid van Ben plaatsvinden om 16:00 op begraafplaats de Nieuwe Ooster, Kruislaan 126, 1097 GA te Amsterdam.
Judoka’s gaarne aanwezig in judogi.

Op zaterdag 30 mei zullen wij op de judoclub (Meer en Vaart 9) een Judo Ben Dag houden, waarbij we op judo wijze Ben zullen eren. Er zal een beetje gejudood worden en we kunnen verhalen over Ben uitwisselen.
Inloop 13:30 tot ongeveer 16:00.

U bent van harte welkom om op beide of een van deze dagen te komen. Uiteraard judoka’s in judogi.

Ben zou het geweldig vinden als U in plaats van bloemen een donatie aan de SNJF zou willen schenken, zodat wij dat kunnen gebruiken voor zijn doelgroep.

Rei,
Tycho

Uitvaartplechtigheid Ben van der Eng

3 thoughts on “Uitvaartplechtigheid Ben van der Eng

 • 2015-05-25 at 22:34
  Permalink

  Lieve Familie van der Eng

  Hierbij willen wij jullie condoleren met het verlies van Ben in hem verlies de wereld en de G judosport een heel goed mens.
  Hierbij wensen wij Wil Kristel Sasja Tycho en verdere Familie heel veel sterkte in deze moeilijke dagen.

  Sjaak Petra Sabrina en Stephan Stokman

 • 2015-05-24 at 12:48
  Permalink

  Lieve Beter Judo,

  Wat een enorm verlies voor de judosport en de wereld. We zullen Ben herinneren als een gepassioneerde man met een enorm hart voor de G Judo, iets waar hij met veel vuur en gedrevenheid zich voor in heeft gezet. Wat een prachtige erfenis hebben wij in de vorm van Beter Judo. Hartelijk dank daarvoor, Ben.

  Sterkte en gecondoleerd.
  Wv Beethovenlaan

 • 2015-05-22 at 16:54
  Permalink

  Lieve familie, woorden schieten tekort in deze oneerlijke strijd. Er is een grote judo legende heen gegaan. Wij zullen hem herinneren als een wijze,warme, gevoelige, humorvolle en toffe kerel die het beste uit onze kinderen heeft gehaald. Wij zullen hem nooit vergeten en hij heeft een plekje in ons hart. Zijn geest zal altijd aanwezig zijn. Gecondoleerd en heel veel sterkte!
  Hans, Petra, Leslie en Laura

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: