Sommigen van u zullen met enige verbazing merken dat u ineens emails ontvangt van BeterJudo. In het kader van de nieuwe inschrijvingen die we vanwege de GDPR-wetgeving hebben moeten doen verzamelen we uiteraard een heleboel emailadressen. Die zijn allemaal ingevoerd bij onze emailprovider en daarom ontvangt u vanaf nu emails van deze website.
We begrijpen dat niet iedereen geïnteresseerd is in alle wederwaardigheden van BeterJudo. Dat is niet erg. U kunt zich eenvoudig weer uitschrijven door onderin de email uw voorkeuren aan te passen:


Er zijn vier mail categorieën en u kunt zich aan- of afmelden voor elke categorie afzonderlijk:

  • Mededelingen: De belangrijkste categorie. Hiermee sturen we informatie over vakanties en allerlei zaken die wat minder met Judo te maken hebben;
  • Fotoseries: De fotoseries die van alle toernooien en regelmatig van de lessen worden gemaakt;
  • Evenementen: Informatie over toernooien en andere evenementen, en de draaiboeken die we vlak voor toernooien altijd uitsturen;
  • Reisblog: Wordt niet vaak gebruikt, alleen als we een meerdaags evenement hebben- want dan maken we een dagelijks verslag van de gebeurtenissen.

Er is ook nog een speciale categorie: TRAVEL01 en TRAVEL02. Die gebruiken we als we een meerdaagse reis boeken. Dan worden de deelnemers via die categorie op de hoogte gehouden. Op dit moment is TRAVEL01 gereserveerd voor de meerdaagse trip naar Lindesberg (Zweden) die in Juni 2019 plaatsvindt.

Waar komen die emails ineens vandaan?
%d bloggers liken dit: