Wat kan en mag ik met de foto’s op de website?

Wat kan en mag ik met de foto’s op de website?

Bij vrijwel iedere gelegenheid worden er foto’s gemaakt van onze activiteiten, en die publiceren we via de BeterJudo site. De foto’s zelf staan op Smugmug, een professionele fotosite en daar word je ook heen geleid wanneer je de foto’s gaat bekijken.

Mag ik de foto’s downloaden?

Jazeker. Je mag alle foto’s op de website downloaden, maar Alleen voor eigen gebruik. Dat betekent dus ook dat je ze niet mag uploaden naar Facebook of Instagram wanneer je er zelf niet op staat. Er zijn mensen die hebben goedgekeurd dat BeterJudo hun foto’s gebruikt maar dat betekent dus niet dat je ze zomaar mag verspreiden. Ook mag je er geen zakelijk gebruik van maken.
Als je op de afbeelding boven kijkt, dan zie je rechtsonder de downloadknop. Klik je daarop, dan komt er een foto naar je eigen computer toe, zonder het Sylverback logo.

Kan ik commentaar geven?

Ja, dat zou leuk zijn! Er is dus ook een commentaar knop onder de foto te zien. We houden wel in de gaten of het commentaar een beetje fatsoenlijk blijft.

Kan ik zoeken op de site?

Ja, dat kan. Je ziet dat we de personen in de foto registreren. Dat wordt automatisch gedaan. Op die namen kun je zoeken.