15109360_1128588357237635_7944500181345498912_n

Griekenland? Jazeker! Tussen 24 en 29 mei 2017 wordt door onze vriend Tryphon Peppas van de Greek Judo Veterans Association het Judo toernooi “Flower of Inclusion Festival” georganiseerd, in samenwerking met Special Needs Judo International. Dit is een Judotoernooi zoals het onze (in Beverwijk) waar judoka’s uit allerlei landen komen om met zijn allen een mooi toernooi neer te zetten. En bovendien heeft de organisatie allerlei trips en vermaak in de omgeving georganiseerd, want dat hoort er natuurlijk ook bij!
Wij gaan ervan uit dat we op de dinsdag 23 mei arriveren zodat we in alle rust in Loutraki kunnen neerstrijken. We vertrekken weer op maandag 29 mei.

Het toernooi vindt plaats in Loutraki, dat is vlakbij Athene. Loutraki is een badplaats met allerlei bezienswaardigheden.

loutraki

Uiteraard is dit alles (helaas) niet gratis. De kosten voor verblijf, eten (all-in) en vervoer zijn 320 euro. De kosten voor de vlucht weten we nog niet, want dat hangt af van de hoeveelheid deelnemers. We gaan uit van 300 euro voor een retourvlucht. Dat maakt het totaal 620 euro, en uiteraard zijn er ongetwijfeld onvoorziene kosten dus houden we een ruime marge aan en gaan uit van 750 euro per persoon.

De gewoonte bij SNJF/BeterJudo is om het geld dat we niet gebruiken na afloop terug te storten naar de deelnemers.

We moeten verschillende aanbetalingen doen. Daarom willen we de verschuldigde bedragen graag in delen gestort zien. Dat gaat als volgt:

Tijdlijn

(Datums worden later exact gemaakt)
– Bij aanmelding: 50 euro (Aanbetaling KLM)
– Medio februari: 250 euro (Aanbetaling toernooi/verblijf)
– Medio april: 450 euro (Resterend bedrag)

De aanmelding is niet vrijblijvend, want het gaat in totaal om een heleboel geld. Daarom vragen we 50 euro vooraf, waarmee we de aanbetaling bij KLM gaan uitvoeren. Daarna zijn we een verplichting met KLM aangegaan en spelen er kosten mee wanneer iemand besluit om toch niet mee te gaan. Dt geldt evenzo voor de organisatie van het toernooi: Vanaf medio februari is je inschrijving definitief.

Als je begeleid moet worden, overleg dan eerst met Christel of Tycho of dit mogelijk is.
Houd verder de website in de gaten: We gaan een heleboel informatie plaatsen, en het is belangrijk dat iedereen op de hoogte is van wat er gaat gebeuren.

De inschrijving is per 15/1 GESLOTEN

Tot ziens in Loutraki!

Wie gaat er mee naar Griekenland? (Inschrijving gesloten)
%d bloggers liken dit: